Eurosuccess Consulting: Έρευνα Πεδίου για έργο Branding EU

Το έργο Branding and Extroversion of EU enterprises - Branding EU είναι ένα ευρωπαϊκό έργο κάτω από το πρόγραμμα Erasmus+ Βασική Δράση 2 το οποίο ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2015.

Κύριος στόχος του έργου είναι να υποστηρίξει επιχειρήσεις ως προς την αποτελεσματική τους προώθηση μέσω της δημιουργίας μίας επιτυχημένης εμπορικής επωνυμίας (branding) και εξωστρέφειας. Στοχεύει στο να εξοπλίσει τις επιχειρήσεις με τα απαραίτητα εργαλεία και εκπαιδευτικό υλικό, έτσι ώστε να αναπτύξουν μια στρατηγική εξωστρέφειας

και προώθησης εμπορικής επωνυμίας των προϊόντων ή υπηρεσιών τους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων (ή εξαγωγών, εάν ισχύει).

Το Branding EU απευθύνεται στις ακόλουθες ομάδες-στόχους

- Επιχειρήσεις

- Αυτοεργοδοτούμενα άτομα

- Οργανισμοί επαγγελματικής εκπαίδευσης

Το έργο βρίσκεται την παρούσα στιγμή στην πρώτη φάση της διεκπεραίωσής του, όπου οι εταίροι του έργου συγκεντρώνουν πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές branding και εξωστρέφειας σε ευρωπαϊκές μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις μέσω βιβλιογραφικής έρευνας (desk research) και έρευνας πεδίου (field research), σε Εθνικό επίπεδο.

Στα πλαίσια της έρευνας πεδίου, ο οργανισμός Eurosuccess Consulting ο οποίος συμμετέχει στο έργο ως εταίρος, έχει δημιουργήσει ένα διαδικτυακό ερωτηματολόγιο το οποίο απευθύνεται σε Επιχειρήσεις, Start-ups, Αυτοεργοδοτούμενα άτομα και Οργανισμούς επαγγελματικής εκπαίδευσης. Το ερωτηματολόγιο αυτό έχει ως στόχο να μας βοηθήσει να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές branding και εξωστρέφειας που λαμβάνουν οι ομάδες-στόχος στην Κύπρο, και που θα συμβάλει στην εθνική αναφορά στη συνέχεια.

Όσοι ενδιαφερόμενοι ανήκουν στις πιο πάνω κατηγορίες, μπορούν να απαντήσουν το ερωτηματολόγιο, επιλέγοντας εδώ, μέχρι και την Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016.

Όσα άτομα απαντήσουν το εν λόγω ερωτηματολόγιο, θα ενημερωθούν και προσκληθούν σε μεταγενέστερο στάδιο, για να συμμετάσχουν, δωρεάν, την πιλοτική εφαρμογή των εργαλείων τα οποία θα παραχθούν στα πλαίσια του έργου BRANDING EU.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο και το διαδικτυακό ερωτηματολόγιο, μη διστάσετε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου www.brandingeu.com, της Eurosuccess Consulting www.eurosc.eu ή στο τηλέφωνο 22420110.

Keywords
Τυχαία Θέματα