Eπίσκεψη εργασίας Προέδρου Βουλής στο Λονδίνο

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης αναχωρεί την Παρασκευή για το Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας.

Σε ανακοίνωση της Βουλής, αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Λονδίνο, ο κ. Συλλούρης θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Βρετανό Αναπληρωτή Πρωθυπουργό Damian Green, τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριο, τον

Πρόεδρο της Βουλής των Λόρδων, Λόρδο Fowler, τον Πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων John Bercow, τoν Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Brexit Hilary Benn, τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών Tom Tugendhat, τη Γενική Γραμματέα της Κοινοπολιτείας Patricia Scotland, τον Γενικό Γραμματέα του Κοινοπολιτειακού Κοινοβουλευτικού Συνδέσμου Akbar Khan, τον Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού Kitack Lim, καθώς και τον Δήμαρχο του City του Λονδίνου, Λόρδο Charles Bowman.

Γεύμα εργασίας προς τιμή του Προέδρου της Βουλής θα παραθέσει η Διακομματική Ομάδα Φίλων της Κύπρου-All Party Parliamentary Group for Cyprus. Ο κ. Συλλούρης θα παρακαθίσει και σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμή του η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ηνωμένου Βασιλείου.

Εξάλλου, ο Πρόεδρος της Βουλής θα προσφωνήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργανώνει το Κοινοπολιτειακό Συμβούλιο Επιχειρήσεων και Επενδύσεων (Commonwealth Enterprise and Investment Council). Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν εταιρείες και επιχειρήσεις με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Την Κυριακή, ο κ. Συλλούρης θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ναό των Αγίων Πάντων, στο Λονδίνο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα