Eπί ποδός οι δυνάμεις ασφαλείας της ΚΔ

Επί ποδός βρίσκονται σήμερα οι δυνάμεις ασφαλείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, λόγω της επίσκεψης του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, Βενιαμίν Νετανιάχου, με τα μέτρα που έχουν ληφθεί να είναι δρακόντεια.

Τις προηγούμενες ημέρες η Αστυνομία πραγματοποίησε αλλεπάλληλες συσκέψεις για να διασφαλιστεί η πλήρης ασφάλεια του Ισραηλινού Πρωθυπουργού και της συνοδείας του κατά την άφιξη, τη διακίνηση, και την αναχώρησή τους, με εκατοντάδες μέλη της κυπριακής Αστυνομίας να λαμβάνουν μέρος στη μεγάλη επιχείρηση.

Η Λιμενική Αστυνομία

βρίσκεται σε ετοιμότητα, ενώ παράλληλα σε ετοιμότητα βρίσκεται και το ελικόπτερο της Αστυνομίας, που θα συνοδεύει την πομπή του Νετανιάχου.

Σε δηλώσεις του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης είπε πως “η αστυνομία λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα, σε σχέση με την επίσκεψη του Ισραηλινού Πρωθυπουργού στην Κύπρο”, για να προσθέσει πως “τα μέτρα της Αστυνομίας είναι δρακόντεια και καλύπτουν από το χρόνο της άφιξης μέχρι και την αναχώρηση του επισήμου”.

“Έγιναν συσκέψεις για την επίσκεψη Νετανιάχου και λήφθηκαν συγκεκριμένες αποφάσεις, για τα μέτρα που θα ληφθούν. Εμπλέκονται αρκετές υπηρεσίες και τμήματα της Αστυνομίας στην όλη επιχείρηση”, είπε ο κ. Αγγελίδης.

Ανέφερε, επίσης, ότι θα λειτουργήσει Κέντρο Συντονισμού, όπου θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για ότι υπάρξει.

Επιπλέον, σημείωσε ότι παρόλο που η παρουσία του κ. Νετανιάχου θα διαρκέσει μερικές μόνο ώρες, εντούτοις θα χρησιμοποιηθεί και το ελικόπτερο της Αστυνομίας καθ` όλη τη διάρκεια της παρουσίας του.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα