Χάλκινο στη σκοποβολή για τον Κύπριο Νικόλα Βασιλείου

Χάλκινο μετάλλιο στο σκητ εφήβων εξασφάλισε ο έφηβος πρωταθλητής μας, Νικόλας Βασιλείου στα πλαίσια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάχθηκε στις 21 και 22 Ιουλίου 2015, στο Μάριμπορ Σλοβενίας. Ο νεαρός Κύπριος, εξασφάλισε την είσοδο του στον τελικό με 121/125. Αν και έμεινε εκτός διεκδίκησης του χρυσού και αργυρού μεταλλίου για ένα μόλις δίσκο (15/16), κατάφερε τελικά να επικρατήσει στα Shoot – Offs του Εσθονού Velleste Reino, με αποτέλεσμα να διακριθεί και να εξασφαλίσει το χάλκινο μετάλλιο. Επόμενος στόχος του Νικόλα

είναι μετάλλιο στους Παγκόσμιους Αγώνες τον Σεπτέμβρη που θα διεξαχθεί στο Λονάτο, Ιταλία. Στον ίδιο αγώνα Χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε και η Άντρη Ελευθερίου, ενώ η Εθνική ομάδα γυναικών Κύπρου κέρδισε το Αργυρό μετάλλιο.

Στους ίδιους αγώνες μέρος έλαβαν με την ομάδα αντρών οι Γιώργος Αχιλλέως, Αντρέας Χάσικος και Αντώνης Ανδρέου, με την ομάδα γυναικών η Παναγιώτα Ανδρέου και η Κωνσταντίνα Νικολάου και με την ομάδα εφήβων οι Σωτήρης Αντωνίου και Παναγιώτης Πούλλος.

Τέτοιου είδους διακρίσεις κάνουν φυσικά περήφανη την Κύπρο, ενώ δίνουν το έναυσμα και σε άλλους νεαρούς συμπατριώτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Νικόλα και να φέρουν ακόμη περισσότερες αθλητικές επιτυχίες στη χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα