Emirates: Ουσιαστικές οι σχέσεις με την Κύπρο

«Οι σχέσεις μας με την Κύπρο είναι ουσιαστικές και αποτελεσματικές και είμαστε περήφανοι που έχουμε αρκετούς Κύπριους εργαζομένους ανάμεσα στο προσωπικό της Emirates» ανέφερε την Τετάρτη η Country Manager της αεροπορικής εταιρείας Emirates στην Κύπρο Asma Al Rahma στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης με δημοσιογράφους στη Λευκωσία.

Σύμφωνα

με δελτίο Τύπου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δημοσιογράφοι και στελέχη των εμπορικών τμημάτων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για αρκετά ζητήματα όπως «η αφοσίωση της Emirates στην Κύπρο, το ευρύ φάσμα των προορισμών της παγκοσμίως, τον κορυφαίου επιπέδου στόλο της, τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και για το πώς οι πτήσεις της τονώνουν το εμπόριο και τον τουρισμό στην περιοχή».

Όπως σημειώνεται η κ. Al Rahma στάθηκε στους ισχυρούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί εδώ και χρόνια ανάμεσα στις δύο πλευρές. «Είμαστε χαρούμενοι για τη λειτουργία μας στην Κύπρο και για το γεγονός ότι συντελούμε στην αύξηση της κίνησης από τη Λάρνακα στο Ντουμπάι και αντίστροφα. Οι σχέσεις μας με την Κύπρο είναι ουσιαστικές και αποτελεσματικές και είμαστε περήφανοι που έχουμε αρκετούς Κύπριους εργαζομένους ανάμεσα στο προσωπικό της Emirates», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «με πληθώρα επιλογών, η Emirates δίνει τη δυνατότητα στους Κύπριους για απευθείας πτήσεις προς το Χονγκ Κονγκ, το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Σανγκάη, το Πεκίνο, τη Σιγκαπούρη ή το Σίδνεϋ να εκπληρώσουν τα όνειρα τους, ενώ και όσοι επιλέξουν πιο κοντινούς προορισμούς μπορούν να επισκεφθούν το Ντουμπάι και τη δημοφιλή Μάλτα». Ειδικά το Ντουμπάι γίνεται ακόμη πιο προσιτό στους χιλιάδες Κύπριους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα