Effective Writing Through Current & Controversial Issues

Η «Σημερινή» δίνει την δυνατότητα απόκτησης του πρωτοποριακού βιβλίου συγγραφής εκθέσεων στην Αγγλική Γλώσσα «Effective Writing Through Current &Controversial Issues», της Κούλας Αφροδίση, πρώην επιθεωρήτριας, ακαδημαϊκού και θεματοθέτριας Παγκύπριων και Κυβερνητικών εξετάσεων Αγγλικής Γλώσσας.

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένα βοήθημα για συγγραφή εκθέσεων στην Αγγλική Γλώσσα επίκαιρων και αμφιλεγόμενων θεμάτων, αλλά και απαραίτητο εργαλείο για τις:

Παγκύπριες εξετάσειςIELTSIGCSEΚυβερνητικές
ΕξετάσειςΑστυνομικές Εξετάσεις

Η «Σημερινή» θέλοντας να βοηθήσει τους αναγνώστες της για ακαδημαϊκή βελτίωση και σωστή εκμάθηση προφορικής και γραπτής Αγγλικής, προσφέρει το συγκεκριμένο βιβλίο στην προνομιακή τιμή των €15 στα περίπτερα, έναντι των €40 όπου πωλείται στα βιβλιοπωλεία.

Το βιβλίο αυτό εμπεριέχει καινοτόμες προσεγγίσεις στις μεθόδους διδασκαλίας, δειγματικές εκθέσεις και ασκήσεις που βοηθούν τον αναγνώστη να κατανοήσει τις γενικές και κατευθυντήριες γραμμές για δομή, ανάπτυξη δοκιμίων και βελτίωση γλωσσικών δεξιοτήτων.

Σύμφωνα με ακαδημαϊκούς στο γνωστικό αντικείμενο το συγκεκριμένο βιβλίο καλύπτει μία πραγματική ανάγκη για την εκμάθηση της καλής και διαυγούς γραφής δοκιμίου στην Αγγλική Γλώσσα και αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για μαθητές και καθηγητές.

Ανακεφαλαιώνοντας, για περιορισμένο χρονικό διάστημα η εφημερίδα «Σημερινή» σας δίνει την ευκαιρία να προμηθευτείτε από επιλεγμένα περίπτερα το βιβλίο «Effective Writing Through Current &Controversial Issues» από €40 τώρα με μόνο €15.

Keywords
Τυχαία Θέματα