Αγγελίδης:Για διευκόλυνση ανακρίσεων συνελήφθη ο 33χρονος

Πέραν των 100 καταθέσεων λήφθηκαν μέχρι στιγμής από μία έμπειρη ανακριτική ομάδα των 15 ατόμων, που ασχολείται καθημερινά για πάρα πολλές ώρες με την υπόθεση του διπλού φονικού, δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.


Μετά από σχετική μαρτυρία, η Αστυνομία κατέληξε στη σύλληψη του 33χρονου Ελληνοκύπριου, είπε ο κ. Αγγελίδης, για να διευκρινίσει ότι συνελήφθη μόνο για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μάλιστα, ο κ. Αγγελίδης επανέλαβε δύο φορές ότι ο 33χρονος συνελήφθη μόνο γι' αυτό τον λόγο.

Διπλό φονικό: Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα-Τα επόμενα βήματα

Όπως συμπλήρωσε, ήδη ο 33χρονος, κατά την ολονύχτια ανάκρισή του από τα μέλη της Αστυνομίας, προέβη σε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι και εξετάζονται.
Ο κ. Αγγελίδης ξεκαθάρισε ότι παρόλο που έγιναν κάποιες ενέργειες, δε λήφθηκε μέχρι στιγμής απόφαση για πρόσληψη εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων.

Παράλληλα, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είπε ότι η Αστυνομία δεν επηρεάζεται από δηλώσεις, σχόλια, τοποθετήσεις, σενάρια και ειδήσεις.

Όπως συμπλήρωσε, με τη σύλληψη του 33χρονου αυξάνεται ο όγκος του ανακριτικού έργου, ενώ κληθείς να σχολιάσει πρωινές δηλώσεις του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη, απάντησε ότι εάν ο συγκεκριμένος ιατροδικαστής επιθυμεί να επικοινωνήσει με την ανακριτική ομάδα, μπορεί να το πράξει.

Παράκληση Προδρόμου για το διπλό φονικό στον Στρόβολο (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα