ENAVSMA Foundation: Συνεργασία με το EIMF για παροχή υποτροφίας

Το ENAVSMA Foundation ανακοινώνει την πρώτη ακαδημαϊκή του συνεργασία με το European Institute of Management and Finance (EIMF), το οποίο προσφέρει μία πλήρη υποτροφία για διετές ακαδημαϊκό δίπλωμα στον κλάδο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης.

Το δίπλωμα στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση είναι ένα διετές ακαδημαϊκό πρόγραμμα που παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις, εργαλεία, ικανότητες και δεξιότητες που χρειάζεται

ένας σύγχρονος επαγγελματίας για να αρχίσει ή να διευρύνει την καριέρα του στον τομέα της λογιστικής και χρηματοοικονομικής διοίκησης.

Οι φοιτητές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους θα εκπαιδευτούν σε συνθήκες πραγματικού εργασιακού περιβάλλοντος, με την εκπαίδευσή τους να βασίζεται στη χρήση λογισμικών και εργαλείων που χρησιμοποιούν τα οικονομικά τμήματα των σύγχρονων οργανισμών. Το πρόγραμμα καλύπτει πέντε θεματικές ενότητες: Χρηματοοικονομική λογιστική, διοικητική λογιστική (ετοιμασία προϋπολογισμών και αξιολόγηση της απόδοσης ενός οργανισμού), φορολογία με βάση το Κυπριακό φορολογικό σύστημα και τους διεθνείς κανονισμούς, χρηματοοικονομική διοίκηση (ετοιμασία χρηματοοικονομικού προγραμματισμού, αξιολόγηση επενδύσεων, διαχείριση κινδύνων και χρήση μοντέλων για χρηματοοικονομική ανάλυση) και νομοθετική και κανονιστική συμμόρφωση (κυπριακό νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία οργανισμών και τεχνικές για διασφάλιση της συμμόρφωσης).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα στον ακόλουθο σύνδεσμο: eimf.eu/diploma

Διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται τη σελίδα www.enavsma.cοm για υποβολή της αίτησης ηλεκτρονικά. Κατ’ εξαίρεση και κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας, μπορούν να υποβάλλονται και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Τονίζεται ότι μόνο οι πλήρως συμπληρωμένες αιτήσεις που πληρούν τους απαιτούμενους όρους και προϋποθέσεις και συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά/πιστοποιητικά θα προχωρούν στο στάδιο της αξιολόγησης.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο  www.enavsma.com, με την Τετάρτη, 23 Αυγούστου, 2023 να ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα