Dior Xmas - Holiday look 2016 Splendor

Μυστικό, σπάνιο, πολύτιμο, χαρακτηριστικό, το πνεύμα Υψηλής Ραπτικής του Οίκου Dior είναι το όραμα που ενέπνευσε αυτή την εποχική συλλογή, η οποία εύστοχα ονομάστηκε SPLENDOR. Ένας φόρος τιμής, που αποδίδεται από τον Peter Philips, Δημιουργικό Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Dior Makeup, σ’ αυτό που κάνει την προσωπικότητα του Οίκου τόσο ιδιαίτερη, και στις σοφιστικέ, σχεδόν κρυφές λεπτομέρειες που την κάνουν τόσο πικάντικη.

Μια

ωδή στην ομορφιά, εναρμονισμένη με την εποχή μας, για τις σύγχρονες γυναίκες που αναζητούν καθημερινά το διαφορετικό. Υπάρχει μαγεία και εκτυφλωτική λάμψη στην κολεξιόν Splendor, που αντλεί έμπνευση από την τέχνη του κεντήματος της πούλιας στα ατελιέ του Dior. Εκλεπτυσμένη θηλυκότητα που απελευθερώνεται μέσα από μια εκθαμβωτική πολύπλευρη παλέτα και από πλούσιες σε χρωστικές, ματ και σατινέ αποχρώσεις, που αναμειγνύονται με λάμψεις χρυσού, μεθυστικά σαμπανιζέ, ηλεκτρίζοντα φούξια και κόκκινο βαθύ.

Το ίδιο λαμπερά και τολμηρά γίνονται τα χείλη και τα μάτια... Φέροντας την υπογραφή του Peter Philips, το look της φετινής εορταστικής συλλογής αποτυπώνει την πεμπτουσία του Dior: διαχρονική θηλυκότητα, ομορφιά σε κίνηση, γιορτινή και ελεύθερη.

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΘΟΥ

Εντελώς καινούργιο, σαν ένα Dior δώρο, το DIORIFIC MATTE FLUID συνδυάζει την αίγλη με την απλότητα. Ένα υπέροχο, φίνο μπουκάλι που κρύβει μέσα του μια απίστευτα λεπτή υφή για να φωτίσει τα χείλη και τα μάγουλα με ένα απαλό, σαν πούδρα, πέπλο χρώματος, τόσο ματ όσο και λαμπερό.

Η ακρίβεια του απλικατέρ προσφέρει τέλειο περίγραμμα του χρώματος στα χείλη και τα ζυγωματικά για ένα διακριτικό look ή για έναν υπαινιγμό τολμηρού πάθους. Η περιορισμένη αυτή συλλογή κυκλοφορεί σε τέσσερις προκλητικά μοντέρνες αποχρώσεις, ουσιώδεις και βελούδινες: απαλό ροζ, φλογερό φούξια, τριανταφυλλί εμποτισμένο με μπλε και παθιασμένο κόκκινο.

DIORIFIC MATTE FLUID: 001 PLEASURE, 002 MARVEL, 003 TREASURE, 004 LUXURY

ΧΕΙΛΗ ΠΑΣΑΡΕΛΑΣ

Θηλυκότητα σοφιστικέ και φλογερή, συμπυκνωμένη σε ένα κραγιόν για το πιο πολυτελές μακιγιάζ: ο Οίκος ανακαλύπτει ξανά το DIORIFIC LIPSTICK, αυτή τη φορά σε πέντε πλούσιες, απελευθερωμένες αποχρώσεις με ματ αποτέλεσμα πούδρας, σε ένα ελαφρύ, φωτεινό και άνετο φιλμ. Οι "επαναστατικές" αποχρώσεις περιλαμβάνουν ένα απίθανο ροζ, ένα ζεστό, βαθύ χρώμα του φρούτου του δάσους, ένα φλογερό κόκκινο και ένα φίνο τριανταφυλλί, για ασύγκριτο περίγραμμα χειλιών. Κόσμημα της συλλογής, το χρυσό χρώμα, συλλεκτικό του Dior προσφέρει απόχρωση που μαγνητίζει με ένα πέρασμα στα χείλη ή με ένα άγγιγμα στο κέντρο τους.

DIORIFIC LIPSTICK: 065 GOLDEN, 440 CHARM, 560 RAVISSEMENT, 880 FASCINATION, 950 SPLENDOR

ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ

Η «υψηλής ραπτικής» υπογραφή αυτής της εορταστικής συλλογής 2016 είναι τα DIORIFIC VERNIS, σε πέντε εμβληματικά χρώματα, γεμάτα συγχορδίες από φίνες πούλιες, γύρω από μια περλέ καρδιά, άλλοτε θερμή κι άλλοτε ψυχρή. Μια παλέτα χρωμάτων που μαγνητίζουν, προβάλλοντας ένα τολμηρό look, είτε στο σκούρο χρώμα του φρούτου του δάσους με μια καρδιά λαμπερή σαν άστρο, σε βαθύ κόκκινο με λάμψεις χρυσού, σε βιολετί και φούξια, σε μια χρυσή πατίνα με μεταλλικούς τόνους είτε σε ένα έντονο ροζ με ασημί. Τελευταία πινελιά στη γοητεία αυτής της περιορισμένης σειράς, μια λαμπυρίζουσα σαν "κομμάτια σπασμένου καθρέφτη" τελική στρώση, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτη ή πάνω από ένα ζωντανό χρώμα, για απαράμιλλη λάμψη.

DIORIFIC VERNIS: 001 NOVA, 328 GOLDEN, 779 PRECIOUS, 850 SPLENDOR, 899 COSMIC

ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ

Σε πλήρη συγχρονισμό με την εποχή, η εμβληματική παλέτα φέρει και αυτή το μοτίβο με τις πούλιες, εμπνευσμένο από τις δημιουργίες στα ατελιέ Υψηλής Ραπτικής και διατίθεται σε δύο πολύτιμες αρμονίες, βασισμένες σε χρυσή «πατίνα» ή το εφέ του νέου χρυσού. Τα “Smoky Sequins” προτείνουν μια υψηλής αισθητικής διαβάθμιση λευκού, ασημί και ανθρακί γύρω από ένα μπρούντζινο χρυσό, που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αντίθεση, για μία νότα ζεστασιάς στο βλέμμα. Τα “Precious Embroidery” αναδεικνύουν τόνους ροζ, μοβ και βιολετί γύρω από χρυσό της σαμπάνιας, που τονίζει την ίριδα και φωτίζει τα μάτια με ένα εορταστικό πνεύμα.

5 COULEURS SPLENDOR: 066 SMOKY SEQUINS, 776 PRECIOUS EMBROIDERY

Σαν μια λάμψη αστραπής στις βλεφαρίδες, το DIORSHOW FUSION MONO φωτίζει τα μάτια με το απαλό χρώμα του παγωμένου κάστανου, για smoky εφέ που μαγνητίζει.

DIORSHOW FUSION MONO: 751 INFINITY

ΑΓΓΙΓΜΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Για πρώτη φορά, το Atelier Vermont, επιλεγμένος συνεργάτης του Οίκου Dior, έστρεψε τη μοναδική εμπειρία του στα κεντήματα προς τον κόσμο του μακιγιάζ, δίνοντας ζωή στο μοτίβο που δημιουργήθηκε από τον Peter Philips: το λογότυπο του Dior, κεντημένο με μια σειρά από χρυσές πούλιες.

Αυτή η συνέργεια μεταξύ Υψηλής Ραπτικής και ομορφιάς αποκαλύπτεται στις θηλυκές

καμπύλες της "χρυσής" θήκης DIORIFIC, που περιλαμβάνει μια κόμπακτ πούδρα, εμποτισμένη με χρυσό φως και με ανάγλυφο το διάσημο μοτίβο. Η εξαιρετικά λεπτή υφή της δένει άψογα με το δέρμα, λούζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου με μια χρυσή λάμψη. Για ένα πιο λαμπερό εφέ αρκούν απαλές, πολυτελείς πινελιές στα μάγουλα και στο περίγραμμα του προσώπου ή στο ντεκολτέ.

DIORIFIC SPLENDOR: 001

Ακολουθώντας το πνεύμα της πούλιας, το DIORBLUSH διαχέει έναν ελαφρά γυαλιστερό βερικοκί τόνο, που ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις της επιδερμίδας, ενισχύοντάς την με προκλητικές, ζεστές ανταύγειες.

DIORBLUSH SPLENDOR: 671

Keywords
Τυχαία Θέματα