«COVID-19: Επικοινωνία, κατ’ εξαίρεση» - Σειρά video podcasts

Σειρά video podcasts για τις πτυχές της κρίσης του Covid-19 στην Επικοινωνία και τη Δημοσιογραφία.

Με δύο νέα επεισόδια συνεχίζεται η θεματική ενότητα «COVID-19: μένουμε εν οίκω δημοσιογραφούμε εν δήμω!» της Σειράς συζητήσεων «COVID-19: Επικοινωνία, κατ’ εξαίρεση» με ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες του χώρου της επικοινωνίας και της δημοσιογραφίας για τις προκλήσεις και τις επιπτώσεις της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Η Δρ. Βάλια Καϊμάκη, δημοσιογράφος και διδάσκουσα

στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, συζητά:

Την Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 με τον δημοσιογράφο Κώστα Ζαφειρόπουλο για την ερευνητική δημοσιογραφία. Ο Κώστας Ζαφειρόπουλος θα παρουσιάσει δύο διαφορετικά εγχειρήματα στα οποία συμμετέχει: την Εφημερίδα των Συντακτών και το συνεταιριστικό της μοντέλο και το Μεσογειακό Ινστιτούτο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας. Επικεντρωμένος στην ερευνητική δημοσιογραφία, θα μιλήσει για τις προκλήσεις της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη σήμερα, αλλά και για τις ιδιαιτερότητές της την εποχή της πανδημίας.Την Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 με τον δημοσιογράφο και πολιτικό σχολιαστή Πάσχο Μανδραβέλη. Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στη δημοσιογραφία, στον πολιτικό σχολιασμό και τις τεχνικές του και στο επίκαιρο ερώτημα πόσο έτοιμα τεχνολογικά είναι τα ελληνικά Μέσα ενημέρωσης ν’ αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την κρίση του κορονοϊού και τα προβλήματα που επιφέρει στα newsroom.

Παρακολουθήστε και τις δύο συζητήσεις ζωντανά, αφού συνδεθείτε στις 20:00 στην πλατφόρμα Blackboard Ultra στο link: https://bit.ly/2yjRhUg

Οι συζητήσεις εντάσσονται στη Σειρά «Covid19: Επικοινωνία, κατ' εξαίρεση», που εγκαινίασε τον Μάρτιο το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) και το περιοδικό δημοσιογραφία. Η κάθε συζήτηση αναρτάται σε μορφή video podcast μέσω των YouTube Channels του ΑΠΚΥ και του περιοδικού «δημοσιογραφία».

Keywords
Τυχαία Θέματα