Aθλητικά NFTs: H «τρέλλα» που επικρατεί και οι φόβοι για «φούσκα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις αρχές του περασμένου έτους, κάποιος πλήρωσε 200.000 δολάρια για βίντεο με ένα κάρφωμα του Λεμπρόν Τζέιμς. Το ντιλ  προκάλεσε ντόρο στον τύπο σχετικά με τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα και τα NFT που τα καθιστούν δυνατά.

Φέτος, τα αθλητικά NFT αναμένεται να αποφέρουν πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές, περίπου  διπλάσιο ποσό από το σύνολο του περασμένου έτους. Και μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες, λίγκες και αθλητές στον κόσμο ετοιμάζονται να μπουν στον χορό.

Θα αποδειχθούν τα αθλητικά NFΤ μια φούσκα ή θα αποφέρουν τρελά κέρδη σε αυτούς τους πρώτους που θα τα

υιοθετήσουν;

Για να απαντήσει κανείς σε αυτό το ερώτημα είναι σημαντικό να κατανοήσει πού διαφέρουν τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα από τους φυσικούς προδρόμους τους και πού όχι.

Η απάντηση βρίσκεται στο πιο κάτω βίντεο των Financial Times.

0 93 141 0 2 Στις αρχές του περασμένου έτους, κάποιος πλήρωσε 200.000 δολάρια για βίντεο με ένα κάρφωμα του Λεμπρόν Τζέιμς. Το ντιλ προκάλεσε ντόρο στον τύπο σχετικά με τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα και τα NFT που τα καθιστούν δυνατά. Φέτος, τα αθλητικά NFT αναμένεται να αποφέρουν πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές, περίπου διπλάσιο ποσό από το σύνολο του περασμένου έτους. Και μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες, λίγκες και αθλητές στον κόσμο ετοιμάζονται να μπουν στον χορό. Θα αποδειχθούν τα αθλητικά NFΤ μια φούσκα ή θα αποφέρουν τρελά κέρδη σε αυτούς τους πρώτους που θα τα υιοθετήσουν; Για να απαντήσει κανείς σε αυτό το ερώτημα είναι σημαντικό να κατανοήσει πού διαφέρουν τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα από τους φυσικούς προδρόμους τους και πού όχι. Η απάντηση βρίσκεται στο παραπάνω βίντεο των Financial Times.  

Keywords
Τυχαία Θέματα
Aθλητικά NFTs, ΒΙΝΤΕΟ,Athlitika NFTs, vinteo