Aπόλλων: Πήρε αέρα Κορυφής

Πάει να γίνει το ένα σου, ένα μου η μάχη του τίτλου με τον ΑΠΟΕΛ , όμως αυτό που έχει σημασία τώρα για τον Απόλλωνα είναι ότι πήρε ξανά αέρα κορυφής! Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού μετά τις απώλειες βαθμών του ΑΠΟΕΛ ανέβηκε ξανά στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα με ένα βαθμό διαφορά.

Τώρα η επιδίωξη δεν είναι μόνο να διατηρηθεί στην κορυφή αλλα να την αυξήσει. Η Λεμεσιανή ομάδα την επόμενη αγωνιστική θα αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ

μέσα στο Γ.Σ.Π και αν πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα θα αυξήσει την διαφορά στο +4 και θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά θα προσπαθήσει να το πράξει με την ψυχολογία στο ζενίθ και να δείξει την αποφασιστικότητα του για να επιστρέψει ξανά στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο Απόλλων θα έχει την ευκαιρία του για να κερδίσει για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν τον ΑΠΟΕΛ.

Σίγουρα η αποψινή νίκη επι της ΑΕΚ με χρυσό σκόρερ τον Γκαστόν Σανγκόι με την επιστροφή είναι πέρα για πέρα σημαντική. Επέστρεψε η δυναμική και η αυτοπεποίθηση που θα είναι ότι καλύτερο ενόψει του ντέρμπι της χρονιάς. Σίγουρα θα χρειαστεί ο Απόλλων να ανεβάσει στροφές και να αποδώσει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο διότι στο αποψινό αγώνα αυτό που μέτρησε τελικά ήταν η ουσία και το γκολ του Γκαστόν.

Στον Απολλλωνα με τον αέρα της κορυφής , βλέπουν άμεσα μόνο τον ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα