Ομόνοια: Με τέτοια εμφάνιση...φωνάζει διάκριση

Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα η Ομόνοια δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και παρά τον βαθμό της ισοπαλίας από την 4η θέση βρέθηκε στην 5η μετά και τη νίκη της Ανόρθωσης.

Οι πράσινοι επέστρεψαν δυναμικά από την κακή τους εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ και σίγουρα η εμφάνιση στο ντέρμπι

με τον ΑΠΟΕΛ γεμίζει αισιοδοξία, τόσο τους φίλους της ομάδας αλλά κυρίως την τεχνική ηγεσία, η οποία βλέπει πόσες δυνατότητες υπάρχουν για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Το ξεκίνημα του ντέρμπι έφερε τους πράσινους να προηγούνται με 1-0 με το γκολ που σημείωσε ο Σκέμπρι. Όπως ήταν λογικό ο ΑΠΟΕΛ έβαλε πίεση στους ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα, οι οποίοι όμως με σωστή αμυντική λειτουργία δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους ποδοσφαιριστές του Φίνκ. Μάλιστα λίγο έλειψαν στη δεύτερη τους κλασική ευκαιρία με τον Κιρμ στο 16' λεπτό να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Αντί αυτού, στην μοναδική ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο μέρος δέχθηκαν το γκολ και ότι έκτιζαν στο πρώτο μέρος κατέρρευσε έτσι απλά. Την ώρα του γκολ των γαλαζοκιτρίνων η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν λειτούργησε σωστά, με τον Τζιμπούρ να βρίσκεται μόνος στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά να πετυχαίνει το 1-1.

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά και στο β' μέρος. Οι οδηγίες του Κώστα Καϊάφα εκτέλεστηκαν μέχρι και το τελευταίο (σ) και η υπεροχή των πρασίνων μεγάλωσε τουλάχιστον μέχρι το 70λεπτό. Ο Γιωργαλλίδης κράτησε την ομάδα του στον αγώνα με τις ευκαιρίες των Εφραίμ και Σιέρινταν και θα μπορούσε ο Σκέμπερι στις καθυστερήσεις να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Ωστόσο το δοκάρι του Χιώτη στέρησε στον ίδιο το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αλλά και το τρίποντο στην ομάδα του.

Όπως και να έχουν τα πράγματα οι ποδοσφαριστές του Κώστα Καϊάφα νιώθουν απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Μπορούσαν σήμερα αν ήταν πιο τυχεροί να έπαιρναν μια σπουδαία νίκη. Αγωνιστικά ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο στο σύνολο του παιχνιδιού, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα έγραψε ισοπαλία. Πλέον το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ είναι ήδη παρελθόν και ακολουθεί ένα εξίσου σημαντικό ντέρμπι με την Ανόρθωση. Μετά από μια ήττα και μια ισοπαλία, στα play-off, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα