Aπόλλων: Κλειδί το ντέρμπι με την ΑΕΛ

Μετά το ψαλίδισμα της διαφοράς απο τον ΑΠΟΕΛ, το ζητούμενο πλέον για τον Απόλλωνα είναι να βρεθεί μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με διαφορά απο τους ''γαλαζοκίτρινους''. Το γεγονός ότι κατάφεραν εκεί που ήταν στο καναβάτσο με πέντε βαθμούς , να βρεθούν σε θέση ισχύος αυτό είναι πολύ σημααντικο.

Κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, αφού πλέον οι ''κυανόλευκοι'' νιώθουν δυνατοί για να τα δώσουν όλα για όλα , ώστε να φτάσουν στον πολυπόθητο τους στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σίγουρα τώρα

η αποστολή θα είναι ακόμη πιο δύσκολη και το μεγάλο στοίχημα πλέον για τον Απόλλωνα είναι να μην βρεθούν ξανά να βλέπουν την πλάτη του ΑΠΟΕΛ αλλά και να ξεφύγουν. Κλειδί για τους ''κυανόλευκους'' θα είναι το ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Μια νίκη θα ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη και παράλληλα θα βάλει περισσότερη πίεση στον ΑΠΟΕΛ, που θα αντιμετωπίσει την συμπολίτισσα τους στην επόμενη αγωνιστική. Το ζητούμενο για τον Απόλλων λοιπόν είναι να μην χαλάσει ότι έκτισε στις τελευταίες αγωνιστικές.

Η νίκη επι της ΑΕΛ είναι πέρα για πέρα απαραίτητη. Άλλωστε είναι απο τα παιχνίδια που ίσως να είναι σημαδιακά για την πορεία προς τον τίτλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα