ΑΕΛ: Πιστεύουν στον Χριστάκη

Στην ΑΕΛ δείχνουν αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους τα λάθη που έγιναν και έφεραν την ομάδα στην ελεύθερη πτώση και να δείξουν στην πράξη την απόλυτη εμπιστοσύνη τους , προς τον τεχνικό της ομάδας Χριστάκη Χριστοφόρου.

Αναγνωρίζουν πολύ καλά ότι όπως είναι τώρα η ΑΕΛ , πως είναι δύσκολα τα δεδομένα , όμως παράλληλα υπάρχει πίστη ότι ο Κύπριος τεχνικός θα αρχίσει να βάζει τις βάσεις

για να κτιστεί ξανά απο την αρχή μια ΑΕΛ , που θα κάνει περήφανο τον κάθε ΑΕΛίστα. Όπως έγινε πριν απο τρία χρόνια με τον Πάμπο Χριστοδούλου και είχε αποτέλεσμα η ομάδα να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή μετά απο αρκετές δεκαετίες. Αυτή την χημέια θέλουν να βρούν και με τον Χριστάκη Χριστοφόρου, ο οποίος άφησε έργο στον Απόλλωνα και έδειξε ότι μπορεί να οδηγήσει και την ΑΕΛ στο σωστό δρόμο.

Σίγουρα θα χρειαστεί αρκετή υπομονή και πολλά θα εξαρτηθούν απο την διοίκηση της ΑΕΛ. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους , το έργο και η δουλειά του Χριστάκη Χριστοφόρου θα κριθεί στον μέγιστο βαθμό απο το ερχόμενο καλοκαίρι , όταν θα κληθεί να φτιάξει την νεα ΑΕΛ , όπως την θέλει αυτός. Απο εκεί και πέρα όμως αναμένουν ότι μέσα στην νέα χρονιά, ότι η ομάδα θα μπορέσει να ανεβάσει στροφές και να αρχίσουν οι ποδοσφαιριστές να αφομοιώνουν την φιλοσοφία του Κύπριου τεχνικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα