AΠΟΕΛ: Οι πιο απαιτητικοί και τιμωροί

Έγινε έντονη αναφορά για την πενιχρή παρουσία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ στο ψεσινό αγώνα με τον Ερμή. Η παρουσία τεσσάρων χιλιάδων φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ ήταν λιγοστή , αφού ούτε οι διαρκείας, δεν ήρθαν στο γήπεδο.

Κάτι παρόμοιο έγινε και στην αναμέτρηση με την Σπάρτα Πράγας. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Το έχουν κάνει και στο παρελθόν , όταν η ομαδα

τους ήταν στα κάτω της. Αυτό είναι το D.N.A του ΑΠΟΕΛίστα. Είναι οι πιο απαιτητικοί αλλα παράλληλα είναι τιμωροί της ομαδας τους. Όταν η ομάδα τους δεν ανταμείβει με καλές παρουσίες και νίκες στο γήπεδο, προτιμούν να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους , με την αποχή τους απο τον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις ίσως 2, 3, 4 χιλιάδες που είναι πιστοί στα καλά και στα κακά.

Είναι φανερό ότι τα αρνητικά αποτελέσματα στα ντέρμπι και όχι η αναμενόμενη παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ , πως έχει ξενερώσει σε μεγάλο βαθμό τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, που περίμεναν πολύ περισσότερα απο την ομάδα τους.

Πολλά λοιπόν θα εξαρτηθούν απο τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και τον Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέχεια. Το μεγάλό στοίχημα είναι να κερδίσουν ξανά τον κόσμο τους και να το αναγκάσουν να επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο. Η συσπείρωση του ΑΠΟΕΛίστα ανέκαθεν ήταν το μεγάλο όπλο του ΑΠΟΕΛ.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο ΑΠΟΕΛ με τις επιτυχίες του ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη τα τελευταία χρόνια και η πτώση της ομάδας , έφερε και το ξενέρωμα των φίλων του ΑΠΟΕΛ.

Αυτός είναι ο ΑΠΟΕΛίστας και δύσκολα μπορεί να αλλάξει αυτή τη νοοτροπία που έχει. Όταν ο ΑΠΟΕΛ είναι αυτός που πρέπει δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υπάρξει μαζική επιστροφή.

Ο κόσμος θα επιστρέψει όταν ο ΑΠΟΕΛ είναι αυτός που πρέπει.

Keywords
Τυχαία Θέματα