Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 75χρονου στη Στυλίδα: Τον μαχαίρωσαν οι συνεργοί της οικιακής βοηθού

Απρόσμενη τροπή πήρε η εξιχνίαση της δολοφονίας με δεκάδες μαχαιριές του 75χρονου Κώστα Ζησάκη που είχε γίνει στις 23 Νοεμβρίου 2015 στον Καραβόμυλο Στυλίδας.

Όπως αποκαλύφτηκε από την αστυνομία, δράστες είναι η οικιακή βοηθός του με καταγωγή από τη Λαμία, ο 42χρονος σύζυγός της και ο 42χρονος κουμπάρος του. Οι τρεις τους το μοιραίο βράδυ πήγαν στο σπίτι ου θύματος με την 31χρονη να του χτυπά την πόρτα. Εκείνος αντιλήφθηκε τη φωνή της και της άνοιξε.

Τότε οι δύο συνεργοί της τον πέταξαν κάτω του
έκλεισαν το στόμα και άρχισαν να τον μαχαιρώνουν με μανία. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το κίνητρό τους ήταν να αφαιρέσουν τις 80.000 ευρώ που είχε κάνει ανάληψη το θύμα από την τράπεζα, πληροφορία την οποία γνώριζαν. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο 75χρονος είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην οικιακή βοηθό του την οποία είχε πάρει δίπλα του μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε για να τον προσέχει.

Η εξιχνίαση ήρθε με αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσαν οι τρεις δράστες κατά την διάρκεια της ανάκριση, ενώ όλοι τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα