Έμεινε κανείς ικανοποιημένος;

Κανείς δεν μένει ικανοποιημένος από το Τσίρειο μετά την ισοπαλία. Ο Απόλλωνας έμεινε στο -3 από την 3η Ομόνοια και η ΑΕΚ έμεινε πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ στο -4 στη μεγάλη μάχη που δίνει τη φετινή χρονιά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Πέδρο Εμάνουελ έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος όμως με τον ένα βαθμό, αφού ουσιαστικά είναι το δεύτερο στραβοπάτημα

μετά από αυτό που είχε προηγηθεί από την Ομόνοια. Κρατάμε τα δύο γκολ από τους επιθετικούς Παπουλή και Γκιέ-Γκιέ και την άτυχη στιγμή του Νούνο Λόπες στις καθυστερήσεις, αφού γι' άλλη μια φορά ο Απόλλωνας πληγώνεται από κάποιον δικό του... Το αστείο με τα αυτογκόλ πρέπει να σταματήσει στην ομάδα της Λεμεσού, ένα αυτογκόλ που της στοίχισε δύο βαθμούς και δεν ξέρουμε πόσους μέσα στη χρονιά. Απαρηγόρητος ο Νούνο Λόπες στο τέλος της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ πλήρωσε τον Απόλλωνα με το ίδιο νόμισμα, αφού στον αγώνα για τα πλέι-οφ στη Λάρνακα, είχε γίνει ακριβώς το αντίθετο με την ΑΕΚ να προηγείται και να ισοφαρίζει ο Απόλλωνας. Το σημερινό ντέρμπι στο Τσίρειο θα πρέπει να γίνει μάθημα για την ΑΕΚ, μία εικόνα που προβλημάτισε τον Τόμας Κρίστιανσεν, αφού μέχρι το 73' δεν είχε απειλήσει καθόλου τον Βάλε. Ίσως είναι η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που την βλέπουμε να μην αντιδρά και να είναι ανήμπορη στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι αλχημείες του τεχνικού της ομάδας, με την άμυνα να την πληρώνει με δύο γκολ. Το σημερινό πλάνο δεν βοήθησε καθόλου, με τον Δανό τεχνικό να προβληματίζεται εκ νέου για τους τρεις ποδοσφαιριστές που δεν θα έχει στη διάθεση του λόγω καρτών και πρόκειται για τους Μπόλιεβιτς, Λαμπάν και Τομάς. Αν μη τι άλλο η ΑΕΚ γλύτωσε τον ένα βαθμό, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που ήταν απαρηγόρητοι, αφού ουσιαστικά η νίκη χάθηκε μέσα από τα χέρια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα