Aνόρθωση: Πιο απαιτητική μέσα στο 2015

Στην Ανόρθωση κράτησαν χαμηλούς τόνους απο την αρχή της σεζόν , αφού προτεραιότητα ήταν το οικονομικό και μέσα στο πλάνο ήταν να μπούν οι βάσεις για το κτίσιμο μιας ομάδας που θα μπορεί να βάλει τις βάσεις για να έχει ξανά μετά απο χρόνια , πρωταγωνιστική πορεία και να διεκδικεί τίτλους και διακρίσεις όπως αρμόζει στην ιστορία της.

Η ομάδα έδειξε απο την αρχή της σεζόν ότι μπήκε στο σωστό δρόμο. Έγινε πολύ καλή δουλειά απο την τεχνική ηγεσία. Επανήλθε

ο ενθουσιασμός , όμως κύριο χαρακτηριστικό είναι η αστάθεια στα αποτελέσματα και η έλειψη βάθους στην ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι οτι η Ανόρθωση έδειξε ότι μπορεί και παράλληλα υπάρχουν οι προοπτικές να γίνουν ακόμη καλύτερα τα δεδομενα στο αγωνιστικό μέρος.

Είναι όμως απόλυτα φυσιολογικό ότι μέσα στο 2015 ότι οι απαιτήσεις θα είναι πολύ περισσότερες. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθούν δυο τουλάχιστο ποδοσφαιριστές στην άμυνα και επθεση που θα μπορούτν να ανεβάσουν την ποιότητα. Ο στόχος είναι άλλωστε η ομάδα να εξασφαλίσει θέση στην ευρώπη είτε μέσω πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου. Για να γίνει αυτό εφικτό , θα πρέπεοι η ομάδα να ανεβάσει στροφές. Να παίρνει τα αποτελέσματα και είναι στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Έτσι οι ρυθμοί και η πίεση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται να αυξηθούν. Οι απαιτήσεις θα είναι πολύ περισσότερες τόσο απο πλευράς της διοίκησης αλλά και απο τον κόσμο , που είναι δίπλα στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται απο όλους

Keywords
Τυχαία Θέματα