Aνόρθωση: Μπήκε το νερό στο αυλάκι

Φαίνεται να μπήκε το νερό στο αυλάκι , μετά απο αρκετά χρόνια και οι προοπτικές είναι πολύ καλές για την Ανόρθωση. Το δείγμα των πρώτων δυο αγωνιστικών και των επιτυχιών που πέτυχε στα ντέρμπι με ΑΕΛ και Σαλαμίνα αποδεικνύουν ότι η ομάδα του Αντρέ Πάους είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Ακόμη δεν μπήκαν στην ομάδα τα τελευταία αποκτήματα και φυσικά όσο περνά ο χρόνος υπάρχουν οι προϋποθέσεις η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη. Παράλληλα όμως στην Ανόρθωση μπορεί να αναγνωρίζουν ότι η φετινή Ανόρθωση είναι δυνατή

, όμως κρατούν χαμηλούς τους τόνους. Ο στόχος είναι η σκληρή δουλειά , οι αποδείξεις εντός αγωνιστικού χώρου και όχι τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις. Ήδη ο κόσμος αντιλήφθηκε τη σωστή δουλειά που γίνεται και αυτό φάνηκε με την προσέλευση του στο γήπεδο.

Ο στόχος είναι η Ανόρθωση να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και η ομάδα να επιστρέψει ξανά μετά χρόνια στο γνωστό ρόλο που αρμόζει στην ιστορία της , να είναι ισχυρή και απαιτητική μέχρι το τέλος, με στόχο φυσικά την διάκριση και την κατάκτηση τίτλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα