Ομόνοια: Θέλουν δίπλα τους τον κόσμο

Μετά και την γραπτή δήλωση του Κώστα ΚαΪάφα είναι ξεκάθαρο ότι στην Ομόνοια , ζητούν την θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους και την πλήρη εμπιστοσύνη του , ώστε η ομάδα να βγεί δυνατή και ισχυρή στην συνέχεια του μαραθωνίου.

Σίγουρα η ήττα απο τον Εθνικό Άχνας ταρακούνησε κάπως , όμως δεν χάθηκε τίποτα αφού τώρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Το ζητούμενο είναι να διορθωθούν τα λάθη και η Ομόνοια να είναι πιο απαιτητική στη συνέχεια. Ήδη το πρώτο στοίχημα που ήταν η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ χάθηκε, πλέον το ζητούμενο για τους ''πράσινους''

είναι να έχουν πρωταγωνιστική πορεία μέχρι το τέλος , ώστε να ελπίζουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό άλλωστε θέλει πλέον ο κόσμος. Άλλωστε οι φίλοι του τριφυλλίου το έχουν δείξει και αποδείξει ότι παραμένουν πιστοι δίπλα στην ομάδα , παρά τις πίκρες που έζησαν τα τελευταία χρόνια. Όμως θέλουν πολύ περισσότερα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Θέλουν επιτέλους η Ομόνοια να επιστρέψει εκεί που αρμόζει στην ιστορία της, δηλαδή στους τίτλους και στις διακρίσεις. Η επιστροφή Δημήτρη Χριστοφή , έστειλε άλλωστε το ξεκάθαρο μηνυμα ότι η Ομόνοια στην φετινή σεζόν δεν θα έχει στόχο μόνο να βρεί λύσεις στον οικονομικό κομμάτι , αλλά νσ είναι πιο απαιτητική και στο αγωνιστικό κομμάτι. Αν το πετύχουν τότε ο κόσμος θα είναι ακόμη περισσότερος στο γήπεδο. Διότι πάντα ήταν κοντά και ποτέ δεν εγκατέλειψε την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα