Aνασύνταξη τώρα!

Στον ΑΠΟΕΛ φέτος μόνο περήφανοι δεν πρέπει να αισθάνονται με τα όσα έχουν πετύχει, αφού αντιθέτως, έχει γραφτεί μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας που θα μείνει για πάντα, δύσκολα θα ξεχαστεί Ο ΑΠΟΕΛ στο β' γκρουπ για πρώτη φορά, βαθμολογικά αδιάφορος, αγωνιστικά επίσης, ενώ εβδομάδα με εβδομάδα συνεχίζει να μας εκπλήσσει προς το... χειρότερο.

Το τελευταίο χαστούκι ήταν η ήττα από την Ομόνοια, επιτρέποντας στους "πράσινους" να σπάσουν φέτος τη μία παράδοση

πίσω από την άλλη. Την Τετάρτη οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά, αυτή τη φορά για το θεσμό του κυπέλλου με τυπικά γηπεδούχο τον ΑΠΟΕΛ στις 18:30.

Ο ΑΠΟΕΛ που με αυτά που μας έχει αποδείξει και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια αλλά και σε ολόκληρη τη σεζόν, θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό για να πετύχει κάτι καλό. Οι αριθμοί και τα στατιστικά είναι εκεί. Είναι ο πρώτος αγώνας, θα ακολουθήσει επαναληπτικός την Τετάρτη 10 Μαρτίου και οι «γαλαζοκίτρινοι» θα πρέπει να ανασυνταχθούν αυτές τις δύο ημέρες για να πάρουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Εξάλλου είναι και ο μόνος τρόπος για να διεκδικήσουν φέτος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και με τίποτα δεν θέλουν να χάσουν άλλη ευκαιρία. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Aνασύνταξη,Anasyntaxi