Altamira: Οικιστικά οικόπεδα και χωράφια στον Δήμο Γερίου από €65,000

Κατακόρυφα έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια η ζήτηση για αγορά ακινήτων στον Δήμο Γερίου για σκοπούς επένδυσης ή ανέγερσης κατοικίας

Ο Δήμος Γερίου είναι κατά γενική ομολογία μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές της Λευκωσίας τα τελευταία χρόνια.

Η εγγύτητά του με το κέντρο της πόλης, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Mall of Cyprus, το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και άλλες μεγάλες

αναπτύξεις και υπηρεσίες, καθιστούν τον Δήμο Γερίου μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν οικιστικά ακίνητα είτε για την ανέγερση ιδιόκτητης κατοικίας είτε για σκοπούς επένδυσης.

Συγκριτικό πλεονέκτημα του ακινήτου είναι το γεγονός ότι αποτελεί μία εξαιρετικά συμφέρουσα εναλλακτική επιλογή για όλους όσοι επιθυμούν να ζήσουν σε Αγλαντζιά ή Λατσιά, περιοχές που εφάπτονται με τον Δήμο Γερίου και παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση, αλλά την ίδια στιγμή έχουν και πολύ υψηλότερο κόστος αγοράς. Ειδικότερα, οι ενδεικτικές τιμές οικιστικών οικοπέδων σε Αγλαντζιά και Λατσιά κυμαίνονται από €350/τ.μ. – €550/τ.μ. και €250/τ.μ. - €400/τ.μ. αντίστοιχα. Την ίδια ώρα, στο Γέρι οι τιμές πώλησης κυμαίνονται στα €150/τ.μ. - €250/τ.μ..

Σε μια περίοδο που το κόστος κατασκευής είναι εμφανώς αυξημένο, οι ανταγωνιστικές τιμές στον Δήμου Γερίου προσφέρουν μια βαθιά ανάσα ανακούφισης στον υποψήφιο αγοραστή, ο οποίος δύναται να επωφεληθεί από το χαμηλό κόστος αγοράς γης και να διαθέσει περισσότερα χρήματα στην ανέγερση της ιδανικής κατοικίας, η οποία θα καλύψει τις ανάγκες της οικογένειας του.

Με δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια για την αγορά ακινήτων στον Δήμο Γερίου, επιλέξαμε τέσσερα οικιστικά οικόπεδα και χωράφια που διατίθενται προς πώληση στην περιοχή Γερίου από την Altamira Real Estate μέσα από την ιστοσελίδα της, www.altamirarealestate.com.cy και τα οποία είναι ιδανικά για σκοπούς επένδυσης ή ανέγερσης κατοικίας.

Οικιστικά οικόπεδα

Σε απόσταση 200 μέτρων από το Δημαρχείο Γερίου εντοπίσαμε γωνιακό οικιστικό οικόπεδο το οποίο διατίθεται στην τιμή των €140,000. Βρίσκεται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, εστιατόρια. Το οικόπεδο, συνολικής έκτασης 620 τ.μ., απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς τους γειτονικούς δήμους και την πόλη της Λευκωσίας. Διαθέτει κανονικό σχήμα και ομαλή επιφάνεια, ενώ έχει 45 μέτρα πρόσωπο σε δημόσιο δρόμο. Διαθέτει συντελεστή δόμησης 100%, επιτρέποντας την ανέγερση τριώροφης οικοδομής.

Σε απόσταση 460 μέτρων του Δημαρχείου Γερίου και σε κοντινή απόσταση από το Γυμνάσιο Γερίου εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο, με συνολικό εμβαδόν 406 τ.μ. που διατίθεται στην τιμή των €65,000. Πρόκειται για 2/3 μερίδιο οικιστικού οικοπέδου. Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα και επικλινή επιφάνεια, εφάπτεται δημοσίου δρόμου, ενώ διαθέτει πρόσωπο περί τα 20 μέτρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το οικόπεδο βρίσκεται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, εστιατόρια κλπ.

Οικιστικά χωράφια

Σε πολύ κοντινή απόσταση από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά, σε μια ήσυχη και όμορφη περιοχή η οποία χαρακτηρίζεται από διάσπαρτες οικιστικές αναπτύξεις και είναι πολύ κοντά σε σχολεία, υπεραγορές και συναφείς υπηρεσίες, εντοπίσαμε οικιστικό χωράφι συνολικής έκτασης 1,125 τ.μ. Το χωράφι διαθέτει κανονικό σχήμα και ομαλή επιφάνεια. Εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου, με πρόσωπο περί τα 50 μέτρα και διατίθεται στην τιμή των €165,000.

Σε μια ελκυστική τοποθεσία στο Γέρι, σε απόσταση 1,3 χιλιομέτρων από το προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος», εντοπίσαμε οικιστικό χωράφι συνολικής έκτασης 4,320 τ.μ.. Το οικιστικό χωράφι διαθέτει κανονικό σχήμα και ελαφρώς επικλινή επιφάνεια. Εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου με πρόσωπο περί τα 60 μέτρα. Θεωρείται ιδανική επένδυση για διαχωρισμό οικοπέδων ή για ενιαία οικιστική ανάπτυξη και διατίθεται στην τιμή των €400,000.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Altamira, Οικιστικά, Δήμο Γερίου, €65000,Altamira, oikistika, dimo geriou, €65000