Altamira Real Estate: Έντεκα οικόπεδα από μόλις €38.000 σε όλη την Κύπρο

Ενδιαφέρουσες οικιστικές, εμπορικές και επενδυτικές προτάσεις, με δυνατότητα άμεσης ανάπτυξης, στις πιο ελκυστικές περιοχές της Κύπρου παρουσιάζει η Altamira Real Estate μέσω της ιστοσελίδας της.

Την ώρα που το αγοραστικό ενδιαφέρον για τον τομέα των ακινήτων αυξάνεται καθημερινά, η Altamira Real Estate για ακόμα μία φορά διαθέτει στο επενδυτικό κοινό τις πλέον συμφέρουσες ευκαιρίες και λύσεις. Τα οικόπεδα που παρουσιάζονται αποτελούν αξιόλογες επενδυτικές επιλογές, με

βασικά χαρακτηριστικά τις δελεαστικές τιμές και την τοποθεσία τους κοντά σε όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει οικιστικό οικόπεδο στην καρδιά της Αγλαντζιάς, πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Με ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια, το ακίνητο, εμβαδού 597 τ.μ., τοποθετείται επί δημοσίου δρόμου με πρόσωπο 20 μέτρων. Βρίσκεται εντός οικιστικής πολεοδομικής ζώνης Κα4 και διαθέτει συντελεστή δόμησης 120%, καθιστώντας το ιδανικό για ανέγερση τριώροφης πολυκατοικίας. Πωλείται στην τιμή των €270.000 και αποτελεί ιδανική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης και ιδιώτες.

Αξιόλογη επενδυτική ευκαιρία έναντι €240.000 αποτελεί οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 2002 τ.μ. στο Δάλι. Το οικόπεδο διαθέτει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο. Η πληθώρα εστιατορίων, πάρκων και καταστημάτων που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, καθιστά το ακίνητο ιδανικό για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια. Το οικόπεδο διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και πρόσοψη περί τα 48 μέτρα, ενώ εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου και πεζόδρομου. Αποτελεί ιδανική λύση για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, καθώς λόγω της μεγάλης του έκτασης είναι κατάλληλο για πολλαπλούς τύπους ανάπτυξης.

Εξίσου σημαντική ευκαιρία αποτελεί οικιστικό οικόπεδο, εμβαδού 1030 τ.μ., στην ίδια περιοχή στο Δάλι. Διαθέτει πρόσοψη 23 μέτρων και βρίσκεται επί δημοσίου εγγεγραμμένου δρόμου και πεζόδρομου. Με τιμή πώλησης τις €100.000 είναι κατάλληλο για ανέγερση διώροφης κατοικίας ή οικιστικού συγκροτήματος. Στην ίδια περιοχή πωλείται επίσης, γωνιακό οικιστικό οικόπεδο, εμβαδού 887 τ.μ., στην τιμή των €80.000. Έχει πρόσοψη 60 μέτρα, τοποθετείται επί δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου και χώρου πρασίνου, ενώ είναι κατάλληλο για ανέγερση διώροφης κατοικίας ή οικιστικού συγκροτήματος.

Σε δημοφιλή τοποθεσία του Αγίου Δομετίου, ανατολικά του Ιπποδρόμου, πωλείται οικιστικό οικόπεδο έναντι €175.000. Το ακίνητο, έκτασης 595 τ.μ., έχει άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αλλά και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια ενώ αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων και με πρόσβαση στη Μαρίνα Λάρνακας, εντοπίζεται εμπορικό οικόπεδο σε κεντρική τοποθεσία στην Χρυσοπολίτισσα. Το οικόπεδο, με εμβαδόν 515 τ.μ., βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ζακύνθου και έχει πρόσωπο 20 μέτρα. Το οικόπεδο είναι κατάλληλο για ανέγερση τριώροφου κτηρίου εμπορικής ή μικτής χρήσης. Έναντι €320.000 αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιώτες ή/και για επιχειρηματίες ανάπτυξης.

Στην τιμή των €300.000 πωλούνται ως ενιαία ιδιοκτησιακή μονάδα με συνολικό εμβαδόν 1,763 τ.μ. δύο οικιστικά οικόπεδα στην ελκυστική και ήσυχη τοποθεσία της Ορόκλινης. Τα οικόπεδα διαθέτουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, την πόλη της Λάρνακας και την τουριστική περιοχή Ορόκλινης. Στην Ορόκλινη εντοπίσαμε επίσης, οικιστικό οικόπεδο που εφάπτεται πεζόδρομου και πωλείται στην τιμή των €85.000. Το ακίνητο, έκτασης 506 τ.μ., είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διαθέτει 27 μέτρα πρόσοψη σε δημόσιο δρόμο.

Στο Κίτι, μόλις 1,5 χλμ. από τις όμορφες παραλίες της Λάρνακας και με άριστη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και το αεροδρόμιο, πωλείται στην τιμή των €85.000 γωνιακό οικιστικό οικόπεδο. Είναι κατάλληλο για ανάπτυξη διώροφης κατοικίας ή και συνεχόμενων κατοικιών, έχει εμβαδόν 524 τ.μ. και συνολικό πρόσωπο 44 μέτρων.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Στην τιμή των €585.000 πωλείται οικιστικό χωράφι, το οποίο βρίσκεται στην Αγία Φύλα. Το ακίνητο τοποθετείται επί δημόσιου δρόμου με πρόσωπο περί τα 80 μέτρα και εμπίπτει εντός δύο πολεοδομικών ζωνών. Σημειώνεται ότι για το εν λόγω χωράφι, έχει ήδη κατατεθεί αίτηση για πολεοδομική άδεια διαίρεση γης σε έξι οικόπεδα συνολικού εμβαδού 3.428 τ.μ..

ΠΑΦΟΣ

Στην όμορφη κοινότητα Καλλέπεια της επαρχίας Πάφου, εντοπίζεται οικιστικό οικόπεδο έναντι €38.000. Η άμεση περιοχή του ακινήτου αποτελείται από κατοικίες και κενά τεμάχια γης. Το ακίνητο, με εμβαδόν 580 τ.μ., εμπίπτει εντός της Οικιστικής Ζώνης Η3 με ανώτατο συντελεστή δόμησης 60%.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα