Alectris:Παγκόσμιο κέντρο ελέγχου για χαρτοφυλάκια ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Η Alectris, ο παγκόσμιος παροχέας O&M (λειτουργίας &συντήρησης) υπηρεσιών , ξεκίνησε ένα νέο παγκόσμιο κέντρο ελέγχου που παρέχει διαχείριση χαρτοφυλακίου για ηλιακά πάρκα. Το κέντρο λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο σε όλες τις ζώνες. Η υπηρεσία χρησιμοποιεί την πλατφόρμα λογισμικού ACTIS ERP, η οποία αναπτύχθηκε από την Alectris για τη διαχείριση χαρτοφυλακίων σε όλο τον κόσμο.

Το παγκόσμιο κέντρο ελέγχου παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών όπου οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από διάφορες βαθμίδες υπηρεσιών ανάλογα

με τις ανάγκες τους. Οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε μια εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών O&M (Operations &maintenance) που παρέχουν άμεσες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων διαχείρισης χαρτοφυλακίων, αντλώντας από την τεράστια εμπειρία της Alectris ως παγκόσμιου παροχέα O&M υπηρεσιών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Βασίλης Παπαοικονόμου δήλωσε:

«Είναι μια πρωτοπόρα υπηρεσία για την βιομηχανία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε μια τόσο καινοτόμο υπηρεσία στην παγκόσμια πελατεία μας. Βασίζεται στη στρατηγική επέκτασής μας προσφέροντας μια αρθρωτή υπηρεσία O&M ειδικά για πελάτες που προτιμούν να μην αναθέτουν σε τρίτους τα πάντα. Μπορούν να επιλέξουν ορισμένα μέρη της υπηρεσίας και να τα ενσωματώσουν στη δική τους είδη υπάρχουσα δομή ».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ACTIS ERP Κωνσταντίνος Παιονίδης πρόσθεσε:

«Στις συζητήσεις μας με τους πελάτες, συνειδητοποιήσαμε ότι για να ολοκληρώσουμε την υποστήριξη που τους παρέχουμε χρειαζόμαστε να παρέχουμε και αυτήν την υπηρεσία. Είμαι πολύ περήφανος που καταφέραμε να παραδώσουμε το κέντρο ελέγχου , καθώς πιστεύουμε ότι εφόσον οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αναπτύσσονται ραγδαία σε όλο τον κόσμο, αυτό θα γίνει ένα κρίσιμο και αναγκαίο μέρος της σωστής διαχείρισης των χαρτοφυλακίων ».

Το παγκόσμιο κέντρο ελέγχου παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες: αντίδραση σε ειδοποιήσεις και σφάλματα για την εγγύηση ασφαλών και συμμορφούμενων λειτουργιών; διαχείριση συμβατικών περιορισμών; επαλήθευση της σωστής λειτουργίας των πάρκων; ενεργεί προληπτικά ως φορέας πρώτης ανταπόκρισης; συντονισμός δραστηριοτήτων αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης, λειτουργιών και συντήρησης; προγραμματισμός και εκτέλεση προληπτικής συντήρησης; προετοιμασία επιχειρησιακών μηνιαίων, τριμηνιαίων και ετήσιων εκθέσεων.

Το κέντρο ολοκλήρωσε τη δοκιμή έναρξης του τον Οκτώβριο και τώρα λειτουργεί πλήρως.

Keywords
Τυχαία Θέματα