AΕΛ-Απολλων: Με ψυχή και πάθος!

Αύριο στις 17:00 η Λεμεσός θα χωριστεί στα δύο για 90 λεπτά! Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θέλει να χάσει. Πρώτο για το γόητρο.

Η ΑΕΛ για να παραμείνει στην κορυφή και να αποκτήσει περισσότερη δυναμική και ο Απόλλων για να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση, με τον Σοφρώνη Αυγουστή στον πάγκο. Είναι ένα ντέρμπι χωρίς προβλέψεις. Αναμένεται πάθος και ψυχή εντός αγωνιστικού χώρου από τους ποδοσφαιριστές και εκτός στις κερκίδες από τις χιλιάδες φίλους των δυο ομάδων. Είναι ένα ντέρμπι πάρα πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Η ΑΕΛ

για να επιβεβαιώσει πλέον ότι έχει στόχο τον τίτλο και ο Απόλλωνας για να στείλει το μήνυμα ότι έρχεται απειλητικά από πίσω.

Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και που θα έχει την αποτελεσματικότητα , θα είναι πιο κοντά στον στόχο της. Συνήθως τέτοια παιχνίδια όμως τα κερδίζει το πάθος και η θέληση στο γήπεδο. Μεγάλη η πρόκληση για τον Σοφρώνη Αυγουστή που θα ζήσει Λεμεσιανό ντέρμπι για πρώτη φορά ώς κόουτς και βεβαίως για τον Πάμπο Χριστοδούλου για να κάνει ακόμη ένα δυνατό άλμα στην αξιοθαύμαστη πορεία που έχει η ΑΕΛ , με την δική του σφραγίδα.

Ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος, μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας

Keywords
Τυχαία Θέματα