"Να υποδεχθούν τον Καντέ με χειροκρότημα "

Ο προπονητής της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, ελπίζει ότι ο μέσος της Τσέλσι Ν’ Γκολό Καντέ, θα γνωρίσει θερμή υποδοχή όταν επιστρέψει στο King Power Stadium, για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή από τους Άγγλους πρωταθλητές. Ο Καντέ, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου από τη Λέστερ την περασμένη σεζόν, εντάχθηκε στη Τσέλσι το καλοκαίρι, και θα επιστρέψει

στο σπίτι των «αλεπούδων», καθώς οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν απόψε στον τρίτο γύρο του League Cup.

Ο Ρανιέρι προέτρεψε τους οπαδούς να μην δείξουν δυσαρέσκεια για την απόφαση του Καντέ να φύγει από τη Λέστερ. "Είμαι πολύ χαρούμενος και εγώ θα τον καλωσορίσω θερμά" είπε ο Ρανιέρι στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. "Είμαι βέβαιος ότι και οι οπαδοί μας θα πρέπει να εκτιμήσουν ό,τι έκανε την περασμένη σεζόν και να τον καλωσορίσουν με τον ίδιο τρόπο. Θα είμαι πολύ ευτυχής αν οι οπαδοί μας τον χειροκροτήσουν".

Παρά την αποχώρηση του Καντέ, η Λέστερ κατάφερε να διατηρήσει την πλειοψηφία της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο, συμπεριλαμβανομένων των Τζέιμι Βάρντι και Ριγιάντ Μαρχέζ . "Οι φίλαθλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ... είναι δύσκολο να πεις όχι. Για τον λόγο αυτό λέω ευχαριστώ στον Τζέιμι Βάρντι και την οικογένειά του, και στον Ριγιάντ που αποφάσισαν να μείνουν εδώ. Για μας ήταν σημαντικό να τους κρατήσουμε όλους".

Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι, Κλαούντιο Ρανιέρι, στήριξε επίσης τον νυν προπονητή των «μπλε», συμπατριώτη του Αντόνιο Κόντε. « Ο Κόντε είναι ένας νικητής, αλλά φυσικά χρειάζεται χρόνο. Η πραγματικότητα εδώ είναι διαφορετική από ό,τι στην Ιταλία και η δουλειά του είναι μεγαλύτερη τώρα. Αλλά ... νομίζω ότι μπορεί να κατακτήσει μερικά τρόπαια».

Keywords
Τυχαία Θέματα