AEΛ: Εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα

Ακόμα μια σημαντική εβδομάδα σε όλους τους τομείς μπήκε για την ΑΕΛ. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στα μετεγγραφικά, θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Κύπρο και θα ξεκινήσει το δεύτερο στην Ιταλία, ενώ στη λεμεσιανή ομάδα ελπίζουν ότι θα κινηθούν ακόμα πιο πολύ τα εισιτήρια διαρκείας.

Άλλωστε η ΑΕΛ

όπως και οι υπόλοιπες ομάδες θα αρχίσουν να μετράνε αντίστροφα, αφού την Τετάρτη θα είναι ακριβώς ένα μήνα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Φυσικά να θυμίσουμε ότι οι επίσημες υποχρεώσεις της ΑΕΛ θα αρχίσουν δέκα μέρες νωρίτερα, αφού στις 12 Αυγούστου υπάρχει ο αγώνας του Σούπερ Καπ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
Στα θέματα προγραμματισμού, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας. Ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας κάνει συντονισμένες ενέργειες μαζί με τη διοίκηση, έτσι ώστε να αποκτηθεί τουλάχιστον ακόμα ένας ποδοσφαιριστής μέχρι την Παρασκευή, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει και ο Αντράντε. Εν τω μεταξύ στην Κύπρο έφθασε χθες ο Πολωνός τερματοφύλακας Λούκας Σκόβρον και από σήμερα θα ξεκινήσει τα δοκιμαστικά. Ταυτόχρονα, τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει ο κ. Χριστοφόρου και το αν κάποιος ή κάποιοι από τους παίκτες που δοκιμάζονται έχουν την ποιότητα για να εισηγηθεί την απόκτησή τους. Είναι πολύ πιθανόν η ΑΕΛ να προχωρήσει στην απόκτηση ακόμα δύο μέσων, ενός αμυντικού μέσου και ενός 8αριού.

Έπεισε ο Μαύρου
Κάτι σαν ξεμούδιασμα ήταν το προχθεσινό φιλικό της ΑΕΛ με τον Άρη, αφού εντάσσεται στο προπονητικό πρόγραμμα προετοιμασίας της λεμεσιανής ομάδας. Όπως ήταν φυσικό, ο Χριστάκης Χριστοφόρου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Τα γκολ για την ΑΕΛ σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελευθερίου και Μαύρου. Ο δεύτερος φαίνεται ότι έχει πείσει τον προπονητή του να ανάψει το πράσινο φως και να αποτελέσει ακόμα ένα μετεγγραφικό απόκτημα για τη λεμεσιανή ομάδα. Ο κ. Χριστοφόρου χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο τους Ντεγκρά, Αϊρόσα, Λίλλη, Σαμπού, Κυριάκου, Σουάρες, Θεοδώρου, Οχενέ, Φέλτσερ, Σταύρου και Ταγκμπατζούμι, ενώ στην επανάληψη τους Γεωργίου, Ελευθερίου, Ρομπέρ, Σιέλη, Νικολάου, Σαρδινέρο, Μαύρου, Φράγκου, Θεοδώρου, Ν. Παχίπη και Βασιλείου.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή, που η αποστολή της ΑΕΛ θα αναχωρήσει για την Ιταλία, ενώ την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές της λεμεσιανής ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν ξανά, αφού θα δώσουν νέο φιλικό παιγνίδι, αυτήν τη φορά στο «Παφιακό» κόντρα στην ομάδα της Πάφου.

Επέστρεψε ο Αϊρόσα
Στο προχθεσινό φιλικό ξεχώρισε η επιστροφή στη δράση, μετά από 14 σχεδόν μήνες, του Μάρκο Αϊρόσα. Ο Αγκολέζος μπακ έπαιξε για τελευταία φορά στις 31 Μαΐου του 2014 και τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου τραυματίστηκε σοβαρά σε μια προπόνηση στις Πλάτρες στον αχίλλειο τένοντα. Έμεινε παροπλισμένος για περισσότερους από 8 μήνες και όταν το ξεπέρασε δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αφού δεν ήταν στον κατάλογο της ΑΕΛ. Ο Αϊρόσα ελπίζει ότι τα βάσανά του έχουν τελειώσει, κάτι που θα τον βοηθήσει να επιστρέψει δριμύτερος. Χθες, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, τόνισε για την επανεμφάνισή του: «Μετά από ένα χρόνο που είχα τραυματιστεί... επέστρεψα και κάνω αυτό που μου αρέσει. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, αλλά δούλεψα και θα προσπαθήσω να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς της ΑΕΛ, οι οποίοι στη δύσκολη περίοδο που είχα με στήριξαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα