Άρης: Στην Ιταλία για το μοντάρισμα

Ιταλικό έδαφος πάτησε χθες η αποστολή του Άρη και ουσιαστικά από σήμερα θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι «πράσινοι» θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 29 του μήνα και θα δώσουν και 4 φιλικά με τις Βισέντζα, Αταλάντα, Τορίνο και Αλ Ιτχάντ.


Οι «πράσινοι» το Σάββατο νίκησαν φιλικά την ΑΕΛ με 3-2 σε ένα παιγνίδι κατά το οποίο ο κ. Αγιαμαμίτης χρησιμοποίησε τους περισσότερους παίκτες του. Τα γκολ σημείωσαν οι Μποργκ, Ρότζερ και Πούλπο, ενώ αγωνίστηκαν οι

Κέλλο, Χριστοφόρου, Μποργκ, Ρότζερ, Ευσταθίου, Παχίπης Γ., Λαμπρόπουλος, Παναγή, Μαραγκουδάκης, Γκόραν, Μοχάμεντ στο πρώτο ημίχρονο και οι Λοΐζου, Θεοφίλου, Πούλπο, Μαλεκίδης, Αντωνίου, Ιερείδης, Μπαγκούρα, Κυριάκου, Χαραλάμπους, Κονομής, Αρχοντής στο δεύτερο. Δεν αγωνίστηκαν οι Οζιάς, Γκερέιρο και Κύπρου.
Δεν ήρθε τελικά ο Κεϊτά, αφού θα προβλήματα με τη βίζα του δεν ξεπεράστηκαν και πλέον στον Άρη σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να ακυρώσουν την απόκτησή του και να προχωρήσουν σε κάποιαν άλλη μετεγγραφή. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει ίσως και σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα