AEΛ: Αυτή τη φορά επιβάλλεται να κερδίσει

Στην ΑΕΛ αναγνωρίζουν ότι δεν θα είναι εύκολη η αποστολή τους στον αγώνα της Δεύτερας απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα. Όμως αυτή τη φορά επιβάλλεται να κερδίσει. Δεν υπάρχει άλλωστε άλλη επιλογή.

Διότι αν οι ''γαλαζοκίτρινοι'' δεν τα καταφέρουν ούτε αυτή την φορά και δώσουν συνέχεια στον κατήφορο τότε τα δεδομένα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα στην συνέχεια. Ο στόχος είναι να κάνουν μια νεα αρχή και να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν

που είναι μόνο η νίκη. Ο Μάκης Χάβος δούλεψε αρκετά αυτές τις μέρες με τους ποδοσφαιριστές του και ευελπιστούν ότι την Δευτέρα η ομαδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη και αποφασισμένη για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δούλεψε σε θέματα τακτικής αλλα και στον τομέα ψυχολογίας με στόχο να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών , όμως για να αλλάξει άρδην το κλίμα στην ομάδα , αυτό θα γίνει μόνο μέσα στα θετικά αποτελελέσματα. Η ΑΕΛ λοιπόν θα κληθεί την Δευτέρα να δείξει χαρακτήρα και να στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι έχει τις δυνάμεις να ξεπεράσει τις δυσκολίες που έχει ενώπιον της και να βρεθεί ξανά στο σωστό δρόμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα