AEK: Βήμα, βήμα και τώρα Δόξα

Η ΑΕΚ είχε ουσία και αποτελεσματικότητα και πήρε το ζητούμενο στην αναμέτρηση με την Πάφο. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια η ομάδα της Λάρνακας πέτυχε ακόμη μια σημαντική νίκη που την διατηρεί στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Κρίστιανσεν έκαναν για ακόμη μια φορά ακέραια το καθήκον τους και πλέον η προσοχή έχει επικεντρωθεί στον επόμενο αγώνα με την Δόξα. Ο στόχος φυσικά είναι με σοβαρότητα όπως πάντα και χωρίς κανένα εφησυχασμό να παίξουν το ποδόσφαιρο που

γνωρίζουν και να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το σίγουρο είναι ότι στην ΑΕΚ υπάρχει ικανοποιήση ότι η ομαδα ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Στο πρόσφατο παρελθόν αν η ομάδα είχε αυτή την πορεία θα μπορούσε τώρα ο ενθουσιασμός να ήταν στο ζενίθ. Όμως στην ΑΕΚ ξέρουν ότι θα έχουν αρκετό δρόμο ακόμη να διανύσουν για να μπορέσουν να γράψουν ιστορία που θα είναι βεβαίως η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έτσι τώρα προέχει η Δόξα και το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ , μπορει να περιμένει. Αυτή είναι η φιλοσοφία άλλωστε και φαίνεται να παίρνει σάρκα και όστα το βήμα, βήμα και με σοβαρότητα.

Keywords
Αναζητήσεις
aekvima
Τυχαία Θέματα