AΠΟΕΛ: Επι του παρόντος Μιλάνοβ(Έρχεται το απόγευμα)

Ήδη άρχισαν κάποια ονόματα να βγαίνουν στην επιφάνεια για παίκτες που προτάθηκαν στον ΑΠΟΕΛ και δεν αποκλείεται να αυξηθούν (κάτι που συμβαίνει πάντα σε μετεγγραφική περίοδο) , όμως αυτό που ισχύει επι του παρόντος είναι ότι το απόγευμα έρχεται στην Κύπρο ο Βούλγαρος δεξιός ακραίος αμυντικός Μιλάνοβ , για να ολοκληρωθεί η ένταξη του στην ομάδα.

Με την απόκτηση του Βούλγαρου διεθνή άσου , ο ποδοσφαιριστής που θα αποχωρίσει απο την ομάδα

είναι ο Τσόκο. Από εκεί και πέρα ο άλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος ειδοποιήθηκε ( όχι τώρα φυσικά αλλα εδώ και καιρό ) και ψάχνει για ομάδα είναι ο Κοδίνα με στόχο να ελευθερωθεί ακόμη μια θέση , αφου μέχρι τώρα τυπική η παρουσία του στον Αρχάγγελλο . Αν γίνει εφικτό, τότε το πιο πιθανό θα αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής στην άμυνα , που να έχει την ευχέρεια, αν είναι δυνατό να αγωνίζεται τόσο στο κέντρο της άμυνας και στο αριστερό άκρο.

Απο εκεί και πέρα η λογική λέει ότι θα γίνει προσπάθεια για να αποχωρίσει και ο Πιατκόφσκι για να αποκτηθεί και επιθετικός ο οποίος θα πλαισιώσει τον Καβενάγκι στην γραμμή κρούσης. Όμως για να γίνουν και άλλες μετεγγραφές θα πρέπει να γίνει εφικτή η αποχώρηση τόσο του Κοδίνα και του Πιατκόφσκι που πιθανό σύντομα να του ανακοινωθεί ότι δεν υπολογίζεται. Άλλωστε αυτό δεν θα αποτελέσει είδηση, αφου ο Πολωνός επιθετικός δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα