AEK: Την πλήρωσε πολύ ακριβά

Εκεί που οι φίλοι της ΑΕΚ ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν την πέμπτη σερί νίκη στην πρεμιερα των αγώνων των πλεϊοφ, όλα ανατράπηκαν. Απο τον ''παράδεισο'' , βρέθηκαν στην ''κόλαση'' , αφου κανείς δεν περίμενε αυτή την απίστευτη εξέλιξη στον αγώνα.

Η ΑΕΚ στην επανάληψη έδειξε ξανά την ποιότητα και τον χαρακτήρα της σαν ομάδα και μέχρι το 77 έδειχνε ότι θα συνέχιζε την μεγάλη της αντεπίθεση για να επιστρέψει στην κορυφή. Όμως απο το 78 και μετά όταν ο Απολλωνας μείωσε στο

σκόρ , όλα άλλαξαν απο τη γη στον ουρανό. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχασαν την ηρεμία και τον ενθουσιασμό που είχαν. Είχαν άγχος , δεν υπήρχε καθαρό μυαλό, έδωσαν γήπεδο στον Απόλλωνα που πήρε τον έλεγχο του αγώνα και την πλήρωσαν πάρα πολύ ακριβά με την ισοφαριση, δυο λεπτά πριν απο το τέλος του αγώνα. Δεν έφτανε μόνο αυτό , η ΑΕΚ κινδύνευσε ακόμη και να δεχθεί την ήττα. Ήταν απίστευτο αυτό που έγινε και βεβαίως για την ΑΕΚ ήταν κάτι πρωτόγνωρο!. Διότι 13 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα , δέχθηκε δυο τέρματα και παράλληλα ο Απόλλωνας στον χρόνο των καθυστερήσεων έφτιαξε και τρείς φάσεις για κερδίσει τον αγώνα. Αυτό αποδεικνύει την μεγάλη οπισθοχώρηση της ΑΕΚ. Σε ένα αγώνα που τον είχε δικό της , με την παρουσία που είχε και τον ενθουσιασμό των παικτών της , απο την έναρξη της επανάληψης.

Η ζημιά πλέον έγινε. Η ΑΕΚ είναι στο -3 απο τον ΑΠΟΕΛ , εννέα αγώνες πριν απο το τέλος και είναι δεδομένο ότι αυξάνεται η πιεση. Όμως απο τη στιγμή που υπάρχουν ακόμη 27 βαθμοί διαθέσιμοι, αυτό αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, ότι τίποτα δεν τελείωσε. Το ζητούμενο όπως είπε και ο Τόμας Κρίστιανσεν είναι η ΑΕΚ να σηκώσει κεφάλι και να δείξει ότι έχει την ψυχή και το πάθος για να συνεχίσει, την μεγάλη προσπάθεια της για την κατάκτηση του τίτλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα