"Χαστούκι" στη Γιουνάιτεντ (βιντεο)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των 10 παικτών υποτάχθηκε στη Γουέστ Μπρομ κι έμεινε οριστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "πλήρωσε" την αποβολή του Χουάν Μάτα μόλις στο 26ο λεπτό και γνώρισε την ήττα 1-0 από τη Γουέστ Μπρομ, που τη διατηρεί στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον 13 βαθμούς μακριά από την κορυφή, με συνέπεια να απομακρύνεται οριστικά το όνειρο του τίτλου. Ο Λουίς φαν Χάαλ επέμεινε στον 18χρονο επιθετικό Μάρκους Ράσφορντ στην εμπροσθοφυλακή, με τον Αντονί Μαρσιάλ στα πλάγια και τον Μέμφις Ντεπάι στον πάγκο. Η

ομάδα του, ως είθισται, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά στο 23' και στο 26' οι δύο κίτρινες κάρτες του Μάτα οδήγησαν στην πρώτη αποβολή της διασυλλογικής καριέρας τους.

Ακόμα και με παίκτη λιγότερο, η μπάλα παρέμεινε στα πόδια των "κόκκινων διαβόλων", που δεν ήταν απειλητικοί. Η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 66ο λεπτό, με τον Σαλομόν Ροντόν να ανοίγει το σκορ. Η είσοδος των Μοργκάν Σνεντερλέν και Ντεπάι δεν έφερε αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους, ούτε ο 18χρονος Ολλανδός μέσος Τίμοθι Φοσού Μενσά, με συνέπεια η Γιουνάιτεντ να ηττηθεί για πρώτη φορά στο "Χόθορνς" μετά από 32 χρόνια.

Γουέστ Μπρομ (4-4-2): Φόστερ, Ντόσον (55' Ποκονιολί), Μακόλεϊ, Όλσον, Τσέστερ, Σεσενιόν (69' Μακλίν), Γιάκομπ, Φλέτσερ, Γκάρντνερ, Ροντόν, Μπεραΐνο (88' Σάντρο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-1-4-1): Ντε Χέα, Νταρμιάν (83' Φοσού Μενσά), Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο, Κάρικ, Λίνγκαρντ, Μάτα, Ερέρα (62' Σνεντερλέν), Μαρσιάλ, Ράσφορντ (75' Ντεπάι)

FT - VIDEO (Premier League): West Bromwich Albion 1-0 Manchester UnitedGoal &Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Sunday, March 6, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα