AEK: Η ενδεκάδα της πρεμιέρας…για την ώρα

Αν ο τρίτος προκριματικός ήταν αύριο ο Τόμας Κρίστιανσεν δεν θα δυσκολευόταν να καταλήξει στους ένδεκα, επειδή πολύ απλά οι επιλογές του είναι πολύ περιορισμένες, για την ώρα.

Η ΑΕΚ θα ενισχυθεί με ακόμη τέσσερεις ή μπορεί και πέντε παίκτες στις θέσεις όπου υπάρχουν κενά και είναι γνωστές μετά την αφαίρεση εννέα παικτών από το περσινό ρόστερ, αλλά και τον τραυματισμό του Μουρίγιο. Ήρθαν μέχρι στιγμής στην ομάδα ο Βασίλης Χατζηγιαννακού, ο Βίνσεντ Λαμπάν και ο Άνταμ Μαρσίνιακ. Πάμε στην αυριανή ενδεκάδα λοιπόν. Κάτω από τα δοκάρια

θα είναι ο Τόνιο Ραμίρεθ. Αμυντικό δίδυμο οι Καταλά και Μαρσίνιακ. Αριστερό μπακ ο Χαραλάμπους και δεξιά ο Ορτίθ. Η μεσαία γραμμή θα απαρτίζεται από τους Μπόλιεβιτς, Λαρένα και Τομάς. Αριστερό φτερό ο Εγγλέζου, δεξιά ο Μοντέιρο και επίθεση ο Μυτίδης. Ο Λαμπάν είναι τιμωρημένος αφού είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την Σέλτικ και του απομένει άλλη μια αγωνιστική την οποία θα εκτίσει στον πρώτο ευραπαϊκό αγώνα της ΑΕΚ. Τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και δεν έπαιξε με Δυναμό Ζάγκρεπ και Σάλτζμπουργκ. Κάντε, Μιντίκκης, Χατζηγιαννακού, Κυπριανού, Καστάνας και ο νεαρός τερματοφύλακας Γιάννης Μιχαήλ οι λύσεις στον πάγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα