A. Κυπριανού για ΣΚΤ: Εμείς στα τυφλά δεν ψηφίζουμε τίποτα (VIDEO)

Κάθε άλλο παρά Success Story είναι αυτό που βιώσαμε, και επιβεβαιώνεται αυτό που έλεγαν οι Ευρωπαίοι και εμείς ότι το πρόβλημα της κυπριακής οικονομίας είναι πρόβλημα του τραπεζικού τομέα και εξακολουθεί να παραμένει, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, σημειώνοντας πως η Κυβέρνηση, που γνώριζε την κατάσταση, ενεργούσε με σκοπιμότητες και χειρίστηκε την κατάσταση με προχειρότητα και ανευθυνότητα.

Μιλώντας στην Εκπομπή Πρωτοσέλιδο του Σίγμα

για το θέμα του Συνεργατισμού, ο κ. Κυπριανού χαρακτήρισε τη συμφωνία με την Ελληνική ως ετεροβαρή, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα μιας ιδιωτικής τράπεζας εις βάρος του λαού και ως προς την οικονομική της πτυχή δεν έχει καμιά λογική.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, σύμφωνα με τον ίδιο, θα συνεδριάσει την Πέμπτη, προκειμένου να λάβει απόφαση για τη στάση του κόμματος στη Βουλή. Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ αναφέρθηκε στις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρξουν για να επιτευχθεί μια συμφωνία: «Εμείς στα τυφλά δεν ψηφίζουμε τίποτα. Αν δεν δοθεί επαρκής χρόνος να δούμε περί τίνος πρόκειται, τι συζητούμε και τι θα αποφασίσουμε τελικά, δεν θα στηρίξουμε», είπε.

Μεταξύ άλλων, είπε πως πρέπει να γίνει διερεύνηση σχετικά με το για ποιους λόγους δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα για έλεγχο των οικονομικών του Συνεργατισμού από τον Γενικό Ελεγκτή το προηγούμενο διάστημα, καθώς και για το γεγονός ότι η συμφωνία δεν έτυχε γνωμάτευσης από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα