70 νέοι απόφοιτοι πανεπιστημίων στην PwC Κύπρου

Η PwCΚύπρου ενέταξε 70 νέους απόφοιτους πανεπιστημίων στα προγράμματα εκπαίδευσης που προσφέρει για απόκτηση του τίτλου του εγκεκριμένου λογιστή.

Τα νέα μέλη του οργανισμού καλωσόρισε, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Αυγούστου 2017, ο Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, κ.Φίλιππος Σώσειλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2017, η PwC

προσέλαβε περισσότερα από 105άτομα, εκ των οποίων 70 είναι απόφοιτοιπανεπιστημίωνπου εντάχθηκαν στα επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμούγια απόκτηση των τίτλων ACA και ACCA.

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC στις επαγγελματικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που προσφέρεται από τον οργανισμό,καθώς τα ποσοστά επιτυχίας τους ξεπερνούντον διεθνή μέσο όρο. Χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2017, 16εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC πέτυχαν παγκόσμιες και παγκύπριες διακρίσεις στις επαγγελματικές εξετάσεις τουInstitute of CharteredAccountants in England and Wales(ICAEW) και του Association of CharteredCertifiedAccountants(ACCA).

Σε δηλώσεις του, ο κ. Σώσειλοςεξέφρασε την πίστη του οργανισμού στις δυνατότητες της νέας γενιάς και την πρόθεσή του να συνεχίσει να επενδύει σε αυτήν προσλαμβάνοντας και καταρτίζοντας ταλαντούχους απόφοιτους πανεπιστημίων. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι η αποτελεσματική αξιοποίηση των δυνατοτήτων των νέων αποτελεί προϋπόθεση επιτυχίας της συλλογικής προσπάθειας για επίτευξη υγιούς και βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης. Οι νέοι της Κύπρου αποτελούν την κινητήρια δύναμη του μέλλοντος της χώρας μας και η PwCθα συνεχίσει να τους παρέχει την απαραίτητη στήριξη και τα εφόδια για να εξελιχθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα