70 χρόνια ιστορίας και εμπειρίας ΧρυσοΔάλια

Με μια διαφημιστική ταινία, που θα μιλήσει στην καρδιά του καθενός από εμάς, η ΧρυσοΔάλια η μακροβιότερη Αλλαντοβιομηχανία της Κύπρου γιορτάζει τα 70χρονα της. Χρόνια γεμάτα εμπειρία και τεχνογνωσία, με τα αλλαντικά ΧρυσοΔάλια να ξεδιπλώνουν γεύσεις και αρώματα βγαλμένα από την παράδοση του τόπου μας.

Σε όλα αυτά τα χρόνια, η σκληρή δουλειά και η επιμονή στην ποιότητα, μεταφέρθηκαν από γενιά σε γενιά εξελίσσοντας τη ΧρυσοΔάλια σε μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες αλλαντοβιομηχανίας

ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η συνεχής πρόοδος και ανάπτυξη της, σε συνάρτηση με την χάραξη στρατηγικής από μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες στην Κύπρο την Τryfon Tseriotis, η οποία διαχειρίζεται το brand τα τελευταία 10 χρόνια, της επέτρεψαν να απολαμβάνει ηγετική θέση στον τομέα των αλλαντικών στην Κύπρο.

Η εορταστική εκστρατεία βασίστηκε στη στρατηγική και το concept που εμπνεύστηκε και υλοποίησε η διαφημιστική εταιρεία Orb Communications. Στην ταινία, ξεδιπλώνεται μπροστά μας, όλη η ιστορία της ΧρυσοΔάλια, αλλά και η ιστορία του καθενός από εμάς. Η ιστορία της Κύπρου. Παράδοση, αγάπη, φροντίδα, οικογενειακές αξίες, γεύσεις και αρώματα της γης μας.

Η εταιρεία υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να στοχεύει ψηλά, αποφασισμένη να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες της αγοράς, επενδύοντας πάντα στην έρευνα και την τεχνολογία, αλλά κυρίως στους ανθρώπους της.

Αλλαντικά ΧρυσοΔάλια

70 χρόνια… η δικιά μας γεύση!

Keywords
Τυχαία Θέματα