6 + 1 απλοί τρόποι για να μειώσεις τα καθημερινά σου έξοδα

Αν η μείωση των καθημερινών σας εξόδων φαντάζει ένα βουνό με πρέπει και μη, σου έχουμε τις λύσεις, που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις οικονομία σε καθημερινή βάση, χωρίς να στερηθείς μικρές απολαύσεις. Μικρά και «ανώδυνα» tips για να είσαι και εσύ από εκείνους που στο τέλος του μήνα θα έχεις επιπλέον χρήματα.

1.Απόφυγε το delivery! Λίγη φαντασία και 30 λεπτά είναι ό,τι θα σου χρειαστεί για να ετοιμάσεις το φαγητό της επόμενης ημέρας.

2.Σβήσε το φως! Μην ξεχνάς, αφήνοντας ένα χώρο ή ένα δωμάτιο, να σβήνεις το φως! Η φωταγώγηση

είναι για τους δρόμους! Και με ένα κεράκι, και κάνεις την δουλειά σου και γίνεσαι ρομαντικός!

3.Οι προσφορές είναι hot! Σε super market, στο φαγητό, στις αγορές! Όπου τις βρίσκεις, να τους ρίχνεις και μία δεύτερη ματιά.

4.Επιτραπέζια στο σπίτι vs πολυέξοδη διασκέδαση! Η διασκέδαση στο σπίτι είναι το νέο Trend! Φίλοι και οικογένεια γύρω από το τραπέζι παίζοντας επιτραπέζια! Σκέψου το, κάνε το και θα μας θυμηθείς!

5.Online Shopping από τον καναπέ του σπιτιού σου ή από το γραφείο! Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και όχι μόνο σε απίστευτες τιμές θα κατακλίσουν τον υπολογιστή σου! Ακόμα και ασφάλεια αυτοκινήτου. Κάνε ένα click στην Anytime και ασφάλισε στο αυτοκίνητό σου σε 5 λεπτά με εξαιρετικά οικονομικά ασφάλιστρα!

6.Καφές τέλος! Όχι ακριβώς τέλος! Δοκίμασε να φτιάξεις το δικό σου στο σπίτι και μην τον παραγγείλεις! Σιγά- σιγά θα γεμίσει ένας ολόκληρος κουμπαράς!

7.Ξεκίνα το τρέξιμο! Γλίτωσε χρήματα και διώξε το άγχος με μία γυμναστική που μπορείς να κάνεις παντού! Και όταν λέμε παντού, εννοούμε παντού! Όλα τα άλλα είναι απλά δικαιολογίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα