5 καθημερινά πράγματα που κάνουν τη ζωή σου ευτυχισμένη

Είσαι στη δουλειά, γυρνάς σπίτι και το πρώτο πράγμα που θέλεις να βρεις είναι ένα ζεστό φαγητό σερβιρισμένο στο τραπέζι. Πιστέψτε με, από προσωπική εμπειρία όταν μένεις 14 χρόνια μόνος, το φαγητό είναι αυτό που σου λείπει περισσότερο.Πρωινό ξύπνημα… Προσπαθείς να ετοιμαστείς όσο πιο γρήγορα για τη δουλεία, χωρίς να χάσεις ούτε ένα δευτερόλεπτο! Εκείνη τη στιγμή ακριβώς θα ήθελες μία γουλιά καφέ… Έτσι για να ανοίξει το μάτι πιο γρήγορα! H αλήθεια είναι όμως ότι δεν προλαβαίνεις, γι’ αυτό καταφεύγεις σε έξυπνες λύσεις.

ΟΥΦ, ευτυχώς, στο γραφείο δίπλα υπάρχει μία εξαιρετική καφετερία που κάνει delivery!

Έχεις
αργήσει για τη δουλειά και παρόλο που έχεις ξυπνήσει νωρίς, είσαι καθηλωμένος στο αυτοκίνητο από την κίνηση. Πλησιάζεις… Είσαι μόλις ένα τετράγωνο πριν από το γραφείο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή βλέπεις στο δρόμο μπροστά, κάποιος να ξεπαρκάρει.

Ε ναι, γιατί να μη νιώθεις τυχερός!

Είσαι έτοιμος για διακοπές… Έχεις προβλέψει τα πάντα, έχεις κάνει τον απαραίτητο έλεγχο στο αυτοκίνητο, έχεις φορτώσει τα πράγματα και επιτέλους ξεκινάς. Στη μέση της διαδρομής συνειδητοποιείς ότι έχει λήξει η ασφάλεια αυτοκινήτου σου…

Τηλέφωνο 800 88 800… Γιατί όλοι θέλουν τον ειδικό τους.

Και στην Anytime τον έχεις!

Απόγευμα… Έχεις τελειώσει τη δουλειά και έχεις αράξει στον καναπέ. Θέλεις να βγεις, αλλά από την άλλη θέλεις να μείνεις σπίτι. Παίρνεις τηλέφωνο τον κολλητό σου, αλλά δεν το σηκώνει. Μάλλον έχει παρατήσει κάπου το κινητό και δεν το βλέπει. Κι εκεί που κάθεσαι μόνο σου, χτυπάει το κινητό. Στην άλλη γραμμή ο κολλητός σου «Τι λέει, θα κάνουμε τίποτα;»

Ε ναι… Πώς να μην αισθάνεσαι ευτυχισμένος;

Keywords
Τυχαία Θέματα
5 καθημερινά πράγματα που κάνουν τη ζωή σου ευτυχισμένη,