5 χρόνια Foodsaver και 5 τυχεροί κερδίζουν ψώνια αξίας €100!

Εδώ και 5 χρόνια οι πραγματικοί foodlovers έχουν τον προορισμό τους: τα καταστήματα τροφίμων Foodsaver. Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, για να γιορτάσει τα 5 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας στην Κύπρο, έδωσε δώρο, σε 5 τυχερούς fans της στο Facebook, ψώνια αξίας €100 για οποιοδήποτε κατάστημα Foodsaver σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, τα καταστήματα τροφίμων Foodsaver δημιούργησαν το 5 years lucky

card, ένα εύχρηστο και ψυχαγωγικό παιχνίδι, στη σελίδα τους στο Facebook (facebook.com/Foodsaverstores), μέσα από το οποίο για 5 εβδομάδες, καλούσαν τους χρήστες να βρουν την τυχερή κάρτα των 5 χρόνων του Foodsaver. Όσοι την έβρισκαν, έμπαιναν σε κλήρωση για να κερδίσουν ψώνια αξίας €100 από τα καταστήματα Foodsaver. Η κλήρωση έγινε την Πέμπτη 5 Μαΐου και οι νικητές αναρτήθηκαν στην σελίδα των Foodsaver στο Facebook . Οι 5 τυχεροί είναι: Φρόσω Βόρκα, Μύρια Σοφοκλέους, Μαρία Πιτσιλλίδου, Αλέξα Κωνσταντινίδη και Ζωή Κοκκαλή.

Τα καταστήματα Foodsaver, προσφέρουν στους λάτρεις του ποιοτικού φαγητού μια πολύ μεγάλη γκάμα από τρόφιμα και πρώτες ύλες μαγειρικής. Οι 5 τυχεροί του παιχνιδιού 5 year lucky card, θα μπορούν να διαλέξουν οποιαδήποτε προϊόντα αξίας €100 χωρίς κανένα περιορισμό. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να κάνουν like της σελίδα των Foodsaver στο Facebook και να μείνουν ενημερωμένοι για οτιδήποτε έχει να κάνει με την αλυσίδα όπως tips μαγειρικής, συνταγές και προϊόντα, αλλά και μελλοντικούς διαγωνισμούς. Επίσης μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα στο foodsaver.com.cy και να μάθουν τα πάντα για τα καταστήματα και τα προϊόντα που προσφέρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα