41 χρόνια μετά, Λειτουργία στον Αγ.Γεώργιο Ξαλώνων Κ.Ζώδιας

Μετά απο 41 χρόνια θα τελεστεί αρχιερατική θεία λειτουργία στο εξωκκλίσι του Αγίου Γεωργίου των Ξαλώνων στην κατεχόμενη Ζώδια.

Η θεία Λειτουργφία όπως ανακοινώνουν η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου, οι Εκκλησιαστικές Επιτροπές Αρχαγγέλου Πάνω Ζώδιας, Τιμίου Σταυρού Κάτω Ζώδιας και τα Κοινοτικά Συμβούλια Ζώδιας, θα τελεστεί την Τρίτη της Διακαινησίμου (Τρίτη της Λαμπρής), 14 Απριλίου 2015.

Της θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, συμπαραστατούμενος από τον ιερό κλήρο της Μητροπόλεως και τους ιερείς της Ζώδιας. Η Ακολουθία θα αρχίσει στις 8.30 π.μ. και θα τελειώσει γύρω στις 10.30 π.μ.

Θερμή παράκληση του Πανιερωτάτου, όπως οι πιστοί ετοιμασθούν και προσέλθουν νηστικοί στη θεία Λειτουργία, για να κοινωνήσουν των αχράντων Μυστήριων.

Για τη μεταφορά των πιστών θα υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθύνεστε στους Χριστάκη Καττιρτζή, τηλ. 99221222, email [email protected] και Ιωάννη Φουσκωτό, τηλ. 99997095, Προέδρους των Κοινοτικών Συμβουλίων Κάτω και Πάνω Ζώδιας, αντίστοιχα.

Όσοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ευρωπαϊκή ταυτότητα τους (να μην είναι ληγμένη), ή το διαβατήριο τους (να μην είναι ληγμένο).

Ώρα αναχώρησης 6.30 π.μ.

Χώροι αναχώρησης:

Κέντρο χειροτεχνίας στη ΔασούποληΣυνοικισμός ΑνθούποληςΔιεθνής ΈκθεσιςΑστρομερίτηςΛεμεσός , Άγ.Γεώργιος Χαβούζας (τηλέφωνο επικοινωνίας 99431523 Τούλα Χριστοφόρου-Βούδα)

Keywords
Τυχαία Θέματα