30 συμπατριώτες μας επαναπατρίστηκαν από την Ταϊλάνδη

30 συμπατριώτες μας, ανάμεσά τους και ένα βρέφος επαναπατρίστηκαν από Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Καρούσο, μεταξύ των προσώπων και αθλητές που συμμετείχαν σε παγκόσμιο πρωτάθλημα Muay Thai.

Όλοι τους είχαν εξασφαλίσει τις σχετικές βεβαιώσεις.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ακόμη 30 συμπατριώτες μας, ανάμεσα τους και ένα βρέφος, επαναπατρίστηκαν από Ταϊλάνδη. Μεταξύ τους και οι αθλητές που συμμετείχαν σε παγκόσμιο πρωτάθλημα Muay Thai. Όλοι τους είχαν εξασφαλίσει τις σχετικές βεβαιώσεις. pic.twitter.com/MYSvVQklPC

— Yiannis Karousos (@yianniskarousos) April 3, 2020Εξάλλου, μία πτήση από την Βαρσοβία έφτασε σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας μεταφέροντας άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στη Πολωνία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η πτήση της LOT Polish Airlines έφτασε από τη Βαρσοβία λίγο πριν τις 11 το πρωί μεταφέροντας 30 άτομα.Διαβάστε επίσης:Η απάντηση του Καρούσου για την «περίφημη» πτήση από το Λονδίνο στην ΚύπροΚαρούσος: Καθολική απαγόρευση πτήσεων για άλλες 14 μέρεςΔρ. Λοΐζου:Να μην φτάσουμε στο καθολικό lockdown σε Αραδίππου και ΠάφοΟι Κύπριοι στη Βρετανία που υποστηρίζουν τους μαχητές της πρώτης γραμμής(pics)
Keywords
Τυχαία Θέματα