29χρονος έκλεψε τσαντάκι μέσης που έπεσε από όχημα-Διέμενε παράνομα στην ΚΔ

Στη σύλληψη 29χρονου από το Νεπάλ προχώρησαν σήμερα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου για αδίκημα κλοπής διά ευρέσεως, το οποίο διαπράχθηκε στις 4 Δεκεμβρίου στο Παραλίμνι.

Συγκεκριμένα στις 4/12/23 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου από 18χρονη ότι την ίδια ημέρα και γύρω στις 1430, αφότου εισήλθε ως συνοδηγός σε όχημα, στην προσπάθειά

της να τοποθετήσει την ζώνη της, άνοιξε την πόρτα για να ξεμπλοκαριστεί με αποτέλεσμα να απωλέσει το τσαντάκι μέσης, στο οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, διάφορα προσωπικά της έγγραφα και τραπεζικές πιστωτικές κάρτες ως επίσης και ένα χρυσό δακτυλίδι και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια συνολικής αξίας 900 ευρώ.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου στην περιοχή όπου η 18χρονη ανέφερε ότι απώλεσε το τσαντάκι της, εντοπίστηκαν οπτικά πλάνα από κλειστό κύκλωμα βιντεοπαρακολούθησης τα οποία απεικονίζουν άντρα συγκεκριμένης περιγραφής να παίρνει το τσαντάκι και να απομακρύνεται.

Από περαιτέρω εξετάσεις των μελών του  Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι στην υπόθεση εμπλέκεται 29χρονος από το Νεπάλ και εναντίον του εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης από το επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου. Σήμερα ο 29χρονος εντοπίστηκε στο Παραλίμνι όπου και συνελήφθη από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και ανακρινόμενος παραδέχθηκε τη διάπραξη της κλοπής ενώ από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκε και η κλαπείσα περιουσία.

Από έλεγχο των στοιχείων του μέσω της ΥΑΜ Αμμοχώστου διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας από τις 6 Μαρτίου 2023. Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί αύριο ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά.

Keywords
Τυχαία Θέματα