20.000.000 ευρώ η Ρεάλ για Ντε Χέα

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα, με τους "κόκκινους διάβολους" όμως να προσδοκούν σε μία καλύτερη οικονομικά πρόταση.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο μεγάλων συλλόγων όσον αφορά το μέλλον του Ισπανού τερματοφύλακα, καλά κρατεί.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η αρχική πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης ανέρχεται στα 20.000.000 ευρώ πόσο το οποίο δεν ικανοποιεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αξιώνει τον παίκτη γύρω στα 50.000.000 ευρώ.

Οι

"μερένγκες" βέβαια θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Ντε Χέα εκπνέει την επόμενη σεζόν και για αυτό τον λόγο δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν πάνω από 30.000.000 ευρώ. Από την πλευρά της, η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ παίζει τα "ρέστα" της για την παραμονή του Ντε Χέα, δίνοντας του 5 φορές μεγαλύτερο μισθό από το τρέχον του συμβόλαιο.

Μία σημαντική ακόμη παράμετρος στην υπόθεση του Ισπανού είναι και ο 'Ικερ Κασίγιας. Η παραμονή του αρχηγού της Ρεάλ κρίνεται εν πολλοίς και στην παραμονή του Κάρλο Αντσελότι, με τον οποίο έχουν εξαιρετικές σχέσεις, με τον Ιταλό κόουτς να του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Σε περίπτωση λοιπόν που μείνει ο Αντσελότιι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ακολουθήσει την ίδια πορεία και ο Κασίγιας, με συνέπεια ο Ντε Χέα να πρέπει να ανταγωνιστεί με τον 33χρόνο τερματοφύλακα για μία θέση στην βασική ενδεκάδα.

Ο ίδιος Ντε Χέα αποχαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας την Κυριακή στον αγώνα με την Άρσεναλ, ωστόσο όπως αναφέρει και η Ισπανική "As" είναι αναποφάσιστος για το μέλλον του και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα