19χρονη το νέο θύμα της ασφάλτου

Νέο θανατηφόρο σημειώθηκε σήμερα στη Λεμεσό, με θύμα τη 19χρονη Νίκη Γεωργίου από τον Ύψωνα, όταν το όχημα της συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε άλλη 19χρονη με συνοδηγό τη δίδυμη αδελφή της.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 15:25, στη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Μαρίνου Γερουλάνου.

Από τις προκαταρκτικές

εξετάσεις φαίνεται ότι η άτυχη Γεωργίου παρέλειψε να σταματήσει στον κόκκινο σηματοδότη των φώτων τροχαίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλευρικά με το όχημα που οδηγούσε με βόρεια κατεύθυνση η άλλη 19χρονη.

Από τη σφοδρή σύγκρουση το όχημα του θύματος προσέκρουσε στον μεταλλικό πάσαλο των φώτων τροχαίας, ενώ η ίδια, που δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, εκσφενδονίστηκε και κτύπησε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο. Ο θάνατος της φαίνεται να ήταν ακαριαίος.

Οι άλλες δυο κοπέλες που επέβαιναν στο δεύτερο αυτοκίνητο έφεραν ζώνες ασφαλείας και τραυματίστηκαν ελαφρά. Ο κ. Καφάς τόνισε πως εάν η 19χρονη έφερε τη ζώνη ασφαλείας της θα βρισκόταν σήμερα στη ζωή και κάλεσε για ακόμη μια φορά τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Keywords
Αναζητήσεις
tragiko thanato 19 xroni sti lemeso
Τυχαία Θέματα