Ομόνοια: Με Χριστοφή το σύνθημα για αντεπίθεση

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που έφερε η Ομόνοια στο πρωτάθλημα δεν μπορούν να κριθούν ως ικανοποιητικά, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν και το εκτόπισμα του συλλόγου.

Άπαντες στο πράσινο οικοδόμημα συνυδητοποιούν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια να χαθεί κι άλλο έδαφος. Το -7 από την κορυφή «φωνάζει» πως επιβάλλεται οι πράσινοι να ξεκινήσουν άμεσα την αντεπίθεσή τους, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή εκτός έδρας.

Ο Δημήτρης Χριστοφή ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας που πήρε τους τελευταίους της τίτλους στις αρχές της δεκατίας (πρωτάθλημα 2010,

κύπελλα 2011, 2012) είναι ένας ποδοσφαιριστής που με την ποιότητά του, έχει τη δυνατότητα να παρασύρει τους συμπαίχτες του και να αποτελέσει τον ηγέτη της πράσινης αντεπίθεσης στο πρωτάθλημα.

Το πρόβλημα στο σκοράρισμα είναι εκεί και ο Χριστοφή αναμένεται πως θα αποτελέσει για τον Κώστα Καϊαφα ένα πολυεργαλείο στην επιθετική γραμμή των πρασίνων.

Αν ο Κύπριος διεθνής επιθετικός είναι απόλυτα έτοιμος μέχρι το παιχνίδι με τον Ερμή, τότε εναπόκειται στην κρίση του Κώστα Καϊάφα το αν θα τον ρίξει στη «μάχη».

Το σίγουρο είναι πως οι φίλοι της Ομόνοιας αναμένουν πως και πως την επανεμφάνιση του Χριστοφή σε επίσημο αγώνα με τα χρώματα του τριφυλλιού, αφού στο πρόσωπό του βλέπουν τον ποδοσφαιριστή που θα συμβάλει αισθητά στην αγωνιστική αναγέννηση της Ομόνοιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα