150 νεαροί έκλεισαν το δρόμο που σκοτώθηκε ο Αντρέας Παύλου

Περίπου 150 νεαροί, φίλοι του 18χρονου Ανδρέα Παύλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα, απέκοψαν δύο φορές χθες το βράδυ και τις τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας, στο σημείο όπου βρήκε το θάνατο ο 18χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20.30 χθες περίπου 150 νεαρά άτομα, απέκοψαν και τις τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, παρά τα φώτα που οδηγούν προς το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι νεαροί απέκοψαν το δρόμο στο σημείο όπου την περασμένη Παρασκευή έχασε

τη ζωή του 88χρονος, ενώ το Σάββατο σκοτώθηκε ο 18χρονος μοτοσικλετιστής.

Περίπολο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας μετέβη στην περιοχή για παρακολούθηση της κατάστασης και γύρω στις 20.45 οι νεαροί αποχώρησαν από το δρόμο και ανέβηκαν στα γύρω πεζοδρόμια. Γύρω στις 21.20 απέκοψαν και πάλι τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού για πέντε λεπτά.

Μέλος της ΑΔΕ Λάρνακας συνομίλησε με τους νεαρούς, οι οποίοι ανέφεραν ότι διαμαρτύρονται για τα πρόσφατα θανατηφόρα δυστυχήματα που σημειώθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο επί της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού.

Ανέφεραν επίσης ότι είχαν πρόθεση να αποκόψουν το δρόμο και γύρω στις 11 το βράδυ, ωστόσο μετά από προτροπή του μέλους της ΑΔΕ, τελικά δεν το έπραξαν.

Οι νεαροί ανέφεραν ακόμα ότι η αποκοπή του συγκεκριμένου δρόμου έγινε προκειμένου να αποστείλουν μήνυμα στις αρμόδιες υπηρεσίες σχετικά με την κατασκευή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και τη λήψη μέτρων προς αποφυγή άλλων θανατηφόρων δυστυχημάτων.

Από τις 21.30 η πλειονότητα των νεαρών αποχώρησε και στην περιοχή παρέμειναν μόνο πενήντα, ενώ καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας παρέμειναν περίπου δέκα άτομα.

Στην περιοχή υπάρχει διακριτική παρουσία της Αστυνομίας.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα