Επίθεση και ληστεία τουριστών σε μπυραρία στη Λάρνακα

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν δύο τουρίστες, κάτοχοι αιγυπτιακών διαβατηρίων, στη Λάρνακα. Κλάπηκε το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ που είχε στη κατοχή του ο ένας από αυτούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19.30 χθες καταγγέλθηκε από δύο αλλοδαπούς, κατόχους αιγυπτιακών διαβατηρίων, οι οποίοι βρίσκονται ως επισκέπτες στη Κύπρο, ότι γύρω στις 03.30 χθες τα ξημερώματα, ενώ βρίσκονταν σε μπυραρία στη Λάρνακα δέχθηκαν επίθεση από άγνωστα πρόσωπα.

Ο ένας

αλλοδαπός ηλικίας 36 χρόνων, μόνιμος κάτοικος Γερμανίας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι από την επίθεση που δέχθηκε έχασε τις αισθήσεις του, ενώ ο άλλος ηλικίας 41 ετών, κατήγγειλε ότι στην προσπάθεια του να βοηθήσει τον 36χρονο δέχθηκε επίσης κτύπημα από άγνωστο άτομο.

Οι δύο άνδρες αφού συνήλθαν από την επίθεση μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν στη Λάρνακα, όπου ο 36χρονος διαπίστωσε ότι έλειπε το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ που είχε στην τσέπη του.

Οι δύο άνδρες επισκέφθηκαν το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο 36χρονος φέρει κάταγμα ρινικού οστού και οίδημα δεξιού βολβού. Ο 41χρονος φέρει θλαστικό τραύμα και οίδημα έσω επιφάνειας άνω χείλους.

Μετά την επίσκεψη τους στο νοσοκομείο, οι δύο αλλοδαποί μετέβησαν στην ΑΔΕ Λάρνακας όπου κατήγγειλαν την εναντίον τους επίθεση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα