12ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων και στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου, ο δωδέκατος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ ο οποίος εξελίχθηκε πάλι σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, της κοινωνίας

και της ζωής.

Ο θεσμοθετημένος και επιτυχημένος θεσμός έχοντας και φέτος τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, πέρα από την αγωνιστική του αξία λειτούργησε ξανά σαν μια «σύμπραξη ανθρωπιάς», όπως χαρακτηριστικά είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, προς όφελος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Η αυξημένη συμμετοχή αθλητών υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο αλλά και χιλιάδων πολιτών, μετέτρεψε και τον φετινό Μαραθώνιο σε μια πραγματική διαδρομή ανθρωπιάς, μέσω της οποίας το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα θα πάρει ανάσες ώστε να συνεχίσει το πολυσήμαντο έργο του για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία. Για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Όπως τόνισε ο κ. Αλετράρης, λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης, η ΟΠΑΠ Κύπρου θα συνεχίσει να στηρίζει το Καραϊσκάκειο Ιδρυμα συμβάλλοντας αυτή τη φορά στην υλοποίηση των νέων σχεδιασμών που αφορούν στη δημιουργία του σύγχρονου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου.

«Εγνοια μας είναι η στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου σε ευαίσθητους τομείς, όπως η υγεία, καλύπτοντας τα προγράμματα και τους σχεδιασμούς της κυπριακής πολιτείας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς» τόνισε ο κύριος Αλετράρης, διαβεβαιώνοντας ότι «η ΟΠΑΠ θα αποτελεί πάντα ένα ισχυρό και διαχρονικό σύμμαχο της κυπριακής κοινωνίας, ανταποδίδοντας την αγάπη με την οποία αγκαλιάζεται η συνολική δράση του στον τόπο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα